Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Casado: «El nostre compromís contra la violència de gènere és innegable»

El president del Partit Popular ha respost de forma contundent a les exigències de la formació ultradretana VOX en relació a la derogació de la llei contra la violència masclista

Pablo Casado ha respost a VOX que el seu compromís contra la violència «és innegable»
Pablo Casado ha respost a VOX que el seu compromís contra la violència «és innegable» | CatalunyaDiari.cat

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha respost contundentment a la demanda de VOX  de modificar la Llei de prevenció i protecció integral contra la violència de gènere, una exigència que es va fer pública ahir i que suposa una condició indispensable per tal que la formació ultradretana pacti amb els partits de PP i C’s per governar Andalusia. Casado s’ha servit del seu compte de Twitter, i ha deixat clar que «el nostre compromís contra la violència és innegable».

A més, els populars han instat VOX a no posar «línies vermelles ni ultimàtums»al canvi de govern a Andalusia, en considerar que l’únic important és que es produeixi u n canvi de govern i que, si no arriben a un acord, «donaran un missatge desolador als andalusos i als espanyols».

Casado diu que el seu «compromís contra la violència és innegable»

Continua la polèmica iniciada ahir per la formació d’ultradreta VOX,  en demanar a PP i C’s que modifiquin la llei contra la violència de gènere  si volen comptar amb el seu suport a l’hora de formar govern a Andalusia. El líder del PP, Pablo Casado, ha utilitzat el seu compte de Twitter per manifestar que «el nostre compromís contra la violència és innegable».

En aquest sentit, el popular deixa patent que «va ser el Partit Popular qui, estant en el Govern,  va promoure el Pacte contra la Violència de Gènere, el qual es va dotar amb 1.000 milions d’euros per tal de lluitar i combatre aquesta plaga per tots condemnable».

Demanen a VOX  i C’s que facilitin el canvi de govern

Amb tot,  Casado no és l’únic que s’ha manifestat. El vicesecretari d’organització del PP, Javier Maroto, va concedir una entrevista a la Sexta poc després que es fes pública la demanda de VOX, i va aprofitar per sol·licitar als ultradretans que no posin «línies vermelles ni ultimàtums» al canvi de govern andalús.

Maroto, a més, ha fet èmfasi en el fet que els ciutadans reclamen un acord, de manera que, si VOX i C’s posen punt final a la possibilitat que es produeixi aquest canvi de govern, estaran enviant «un missatge desolador als andalusos i als espanyols» i ho pagaran a les urnes. Malgrat això, el popular confia arribar a un acord i ser capaços de pactar un programa de govern amb els suports suficients.