Una dona vestida de núvia sosté un ram de flors abraçada al seu marit

Es casen i envien factures als convidats que no van anar a la boda: més de 100 euros

Es van gastar molts diners en el casament i molts convidats no hi van assistir, quan havien confirmat que sí que hi anirien

No hi ha dubte que un casament dels tradicionals costa una quantitat de diners que no tothom es pot gastar. El lloguer del lloc, la cerimònia, la decoració, el banquet, el detall de record, la música, etc.

Totes aquestes coses fa pujar la factura que han de pagar els nuvis. No obstant això, hi ha molta gent que es pregunta si els casaments realment són una despesa o si, per contra, són més aviat una inversió.

Quin és el motiu que fa pensar això? Un de molt senzill. És veritat que els nuvis, en general, gasten bastants diners en les bodes, però, per altra banda, els convidats tampoc es queden curts.

Tothom sap que, tradicionalment, quan et conviden a un casament el normal és que fer un regal a la parella afortunada. O, si més no, donar-los una mica de diners com a regal de noces.

Els diners que es gasten en aquests regals o que es donen directament als nuvis no acostumen a ser pocs: ronden els 100 euros. Evidentment, cada persona donarà el que consideri oportú.

De la mateixa manera, no tots els casaments són iguals. Alguns opten per fer cerimònies molt austeres amb pocs convidats. Altres organitzen grans festes amb centenars de persones i amb milers d'euros invertits.

A vegades, però, tot i invertir molts diners, els nuvis surten guanyant. I és que, com hem dit, hi ha molts convidats generosos. Aquests acaben donant quantitats de diners o regals que, si se sumen als de la resta de convidats, poden arribar a fer que els nuvis recuperin els diners que s'han gastat en la cerimònia i el banquet.

Així doncs, no sempre es tracta d'un mal negoci per als nuvis. Hi ha ocasions, però, en què això es porta al límit i arriben a produir-se situacions d'allò més inesperades.

És el cas que ha protagonitzat recentment una parella que s'ha casat a Jamaica: Doug Simmons, de 44 anys, i Dedra McGee, de 43.

Envien factures als convidats que no van assistir al casament

Es tracta d'una parella de Chicago que va decidir tirar la casa per la finestra per a tenir el casament dels seus somnis. El gran esdeveniment es va celebrar en un hotel de luxe a Jamaica.

Tot semblava que havia d'anar a la perfecció fins que, poc abans de la celebració, es van adonar d'una cosa. Faltava gairebé un terç dels convidats que havien confirmat que hi anirien.

Pel que sembla, els nuvis es van sentir molt dolguts, a part de molestos, amb aquests convidats que no van acudir a la boda i que, a més, no van avisar.

És per això que van prendre una decisió bastant poc ortodoxa. Van enviar factures personalitzades a totes aquelles persones que havien confirmat assistència i que al final no van assistir al casament.

«Aquesta factura se us envia perquè vau confirmar que assistiríeu al casament. Els diners que s'indiquen és el preu individual dels vostres seients. Com que no ens vau trucar ni ens vau notificar que no acudiríeu a l'enllaç, aquesta quantitat és el preu que vam haver de pagar per avançat pels vostres seients reservats», es pot llegir a la nota.

No només això, sinó que al mateix full es detallen els mitjans de pagament que es poden emprar i es demana que s'especifiqui quin mètode es farà servir abans d'efectuar el pagament.

La quantitat exacta per seient, tal com s'aprecia en la factura, és de 120 dòlars.

Els nuvis asseguren que això ho van fer molt dolguts, i no tant pels diners, sinó per l'actitud dels seus convidats. I és que, segons algunes declaracions que ja han fet, els van preguntar fins a quatre vegades si assistirien al casament.

Tot i així, cap d'aquestes persones va ser capaç de dir que no assistiria a l'enllaç, de manera que, pel que sembla, la parella els va voler 'castigar' enviant-los la factura del seient que havien d'ocupar a la boda.