Bitllets d'euro

Alejandro, el català en ERTO que ha guanyat el sou Nescafé de 2.000€ per tota la vida

Es va veure obligat a escollir-se a un ERTO a causa de la crisi del coronavirus

Alejandro Vera Sánchez és el nom de l'afortunat que ha guanyat el 'Sou per a tota la vida de Nescafé' i cada mes se'n durà ni més ni menys que 2.000 euros. Aquest home de Sant Joan Despí, al Baix Llobregat es va veure obligat a acollir-se a un ERTO, com els hi ha passat a milers de treballadors, durant la crisi que ha causat la pandèmia del coronavirus.

Aquests han estat uns mesos molt complicats per a la seva família, ja que a casa només treballava la seva dona i ho fa de sanitària. Tot i que l'Alejandro ja està incorporant-se a la feina, la situació continua sent complicada perquè el seu fill està a l'atur, motiu pel qual aquests 2.000 euros mensuals els hi aniran molt bé.

Ha estat com trobar un tresor

Feia temps que l'Alejandro ho intentava i ara, per fi, el seu somni s'ha fet realitat. De fet, ha confessat que aquesta sorpresa ha estat com trobar un tresor. Nescafé ha compartit un vídeo de l'entrega del xec que simbolitza el sou de 2.000 euros que rebrà cada mes.

Ja fa 36 anys que Nescafé regala als seus consumidors el sou de 2.000 euros mensuals. Així doncs, ja són 36 les persones que gaudeixen d'aquest premi. En plena crisi del coronavirus, sens dubte ha resultat una gran alegria per aquesta família.

Els números als quals mai s'ha de tornar una trucada

Una estafa que torna a aparèixer amb el pas del temps és la de la trucada telefònica provinent de l'estranger. És per això que la Guàrdia Civil  ha alertat sobre la tornada d'aquesta estafa en la qual no has de caure perquè et pot sortir molt car. 

El número en qüestió té un prefix estrany, com si fos d'un altre país i si tornes la trucada i estableixes comunicació amb aquest número et carreguen elevats costos per minut. Amb aquesta estafa s'apropien dels teus diners. La majoria d'aquests números comencen amb el prefix 225, 223, 234 i 355, corresponent tots ells a Costa d'Ivori, Ghana, Nigèria i Albània.