Imatge de Ferran Ruiz, el jugador de la cantera del Real Madrid investigat

Un català, entre els investigats del Reial Madrid per difondre un vídeo d'una menor

Un dels quatre jugadors investigats és català

Un dels quatre jugadors del Reial Madrid detinguts per difondre un vídeo sexual d'una menor és català. Segons ha avançat Nació, es tracta de Ferran Ruiz, resident al municipi de Santa Pau, a la Garrotxa.

Segons ha informat el digital, actualment Ruiz té 20 anys, i és un dels implicats en el cas. El jugador del Reial Madrid C, va ser detingut per la Guàrdia Civil dijous passat, quan estava entrenant a Valdebebas. Tot i que va quedar en llibertat hores després d'haver declarat, la policia li va requisar el telèfon mòbil.

Ara, el jove està esperant ser citat a declarar davant del jutjat com a imputat, ja que les diligències encara no han finalitzat. En cas de ser acusat, el lateral dret podria enfrontar-se a una pena de presó d'un fins a quatre anys.

El jugador del planter va néixer a Olot el 2003 i vivia a Santa Pau. Els seus inicis al futbol van ser a l'equip del seu poble, anys després es va formar al futbol base del Girona, i durant la temporada 2018-2019 va fitxar pel planter. A més, Ruiz ha estat convocat diverses vegades per la selecció espanyola sub-16 i amb el Reial Madrid Castella.

Investigat per revelació de secrets

Igual que els seus companys Raül Asencio, Andrés García i Juan Rodríguez, el jugador del planter està sent investigat per un presumpte delicte de revelació de secrets.

La mare d'una nena de 16 anys els hauria denunciat per gravar i difondre un vídeo sexual de la nena, segons va indicar El Confidencial. Els fets van passar en un reservat a Mogán, a Gran Canària, el mes de juny passat. Allà, els jugadors van mantenir relacions sexuals consentides amb la denunciant i la van gravar.

Després, presumptament, els jugadors van difondre les imatges sense permís. Ara, la Guàrdia Civil té els telèfons dels futbolistes, amb els quals pretén acabar la investigació dels fets.

Fins ara, el cas no es considera agressió sexual perquè les relacions van ser consentides. Els futbolistes estan acusats de revelació de secrets i es podrien enfrontar a una pena de fins a quatre anys. El fet que es tracti d'una menor d'edat els podria agreujar la seva pena.