L’afortunat català que s’ha emportat més de 600.000 euros avui

En total s’han repartit més de 2 milions d’euros a tot l’estat

La sort ha volgut caure a la província de Barcelona en forma de diners. Un afortunat o afortunada de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) rebrà la quantitat de 623.196,46 euros pel premi del sorteig de la Bonoloto, després d’haver encertat sis dels números corresponents.

La combinació guanyadora ha estat la formada pels números 3, 7, 11, 34, 38 i 45. El número complementari ha estat el 19, mentre que el reintegre ha estat el 2. En total, la recaptació del sorteig ha estat de 2.418.559 euros, repartits entre diverses localitats de l’estat.

València i Pontevedra també s'emporten premis 

El guanyador ha encertat sis números, el que li otorga el premi de Primera Categoria. El bitllet ha estat validat al Despatx Receptor número 12.885 de Cerdanyola del Vallès, encara que la persona que ha resultat guanyadora encara no ha passat a cobrar el premi.

Per a la segona categoria, que correspon a encertar cinc números i el complementari, han estat tres persones de la resta de l’estat les quals han guanyat. Un dells ha caigut a Alcudia de Crespins (València), un altre a Bueu (Pontevedra) i un últim a Vigo (Pontevedra). Cadascun d’ells s’emporta a casa la quantitat de 58.221,40 euros, lluny del primer premi però amb la sort de la seva banda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari