Foto d'un llit

Una dona guanya la loteria després de somiar la combinació als EUA

Va veure els números que li han canviat la vida mentre dormia

La loteria és cosa de què la sort piqui a la porta de casa. Però el cas de Rose Jeter és diferent. La nord-americana ha guanyat el premi gros de la loteria estatal,  ni més ni menys que uns 90.000 euros, després d'endevinar tots els números  de la butlleta premiada, però no els va escollir a l'atzar. Els havia somiat. 

Un somni de feia anys

7, 12, 14, 21 i 27 són les xifres que han fet rica Rose. Les va somiar fa anys, segons expliquen els funcionaris de la Loteria de Virgínia. La dona va fer cas a un somni del passat que resultaria ser premonitori i va seleccionar per al sorteig els números que havia vist, sense saber que els encertaria tots  i li canviaria la vida per complet el 31 de desembre de 2019. Rose ha començat el 2020 amb 100.000 dòlars més a la butxaca, 90.200 euros molt benvinguts.

La probabilitat de guanyar el premi, segons fonts de l'administració de loteria que ha agraciat la dona, era d'una entre 278.256. Està clar que la sort, o el somni, ha somrigut a Rose Jeter.

Sort o premonició?

El testimoni de Rose Jeter ha obert el debat dels somnis premonitoris. Hi ha qui no es creu la seva història i atribueix el dineral que s'ha endut l'americana a la sort, la mateixa que ha tingut Harlan Dodson, qui també s'ha emportat un bon pessic. L'home ha guanyat 500.000 dòlars participant en el mateix sorteig que Jeter, després de comprar gairebé de casualitat una butlleta quan  anava a la botiga a buscar un encenedor per a la dona. Atzar o premonició, tots dos comencen l'any trepitjant fort.

També et pot interessar....