CatalunyaDiari, un any de lideratge indiscutible de la premsa digital en català

CatalunyaDiari ha ampliat i consolidat el seu lideratge al llarg dels darrers mesos

Logo de Catalunya Diari
Catalunya Diari, un any de lideratge. | Redacció

El mes de juny de l'any 2019, CatalunyaDiari assolia el primer lloc del rànquing d'audiència de la premsa digital feta en llengua catalana. Una fita que tan sols era el primer pas per al repte de consolidar i ampliar aquest lideratge. Aquesta setmana s'han conegut les dades corresponents al juny de 2020: un any més tard, doncs, CatalunyaDiari confirma el seu lideratge entre els mitjans en català a Internet i ho fa amb audiències de rècord, sense precedents en mitjans fets en la nostra llengua. Tretze mesos consecutius que rubriquen la posició preeminent de CatalunyaDiari entre la premsa digital en català.

Un lideratge indiscutible

El 'sorpasso' de CatalunyaDiari a la resta de mitjans es produïa el mes de juny de 2019 i es mantenia en els mesos posteriors. És l'èxit de l'aposta de CatalunyaDiari per una informació transversal, popular i immediata. El rànquing de referència per a tots els mitjans és el de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), que audita mensualment les dades de cadascuna de les capçaleres adscrites i al qual tots els mitjans han donat sempre plena credibilitat al llarg dels anys.

Segons OJD, doncs, al llarg del darrer any, CatalunyaDiari ha assolit el rècord absolut d'usuaris únics mensuals de tota la premsa digital en llengua catalana. Va ser el passat mes de març, quan 4.938.000 usuaris únics van accedir al nostre portal informatiu. Se superava així l'anterior rècord, marcat també per CatalunyaDiari: va ser a l'octubre de 2019, el mes de la sentència del judici de l'1-O i els posteriors aldarulls, quan el mitjà va rebre 4,6 milions d'usuaris únics.

Mai abans cap mitjà diigital en català havia assolit aquestes xifres, fregant els 5 milions d'usuaris únics: tot un èxit assolit en molt poc temps des de l'arribada de CatalunyaDiari a la primera plaça del rànquing d'OJD fins a deixar a molta distància els principals perseguidors que, fins i tot, busquen alternatives a OJD per evitar reconèixer el lideratge de CatalunyaDiari i la seva consolidació al capdavant de la premsa digital feta en llengua catalana. Tretze mesos, doncs, d'èxit del projecte de CatalunyaDiari


Comentaris

envia el comentari