YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Catalunya limita a sis persones les reunions socials per reduir els contagis de Covid-19

El PROCICAT també ha aprovat mesures restrictives per a la comarca de la Cerdanya

El president Quim Torra amb la consellera Alba Vergés discutint al Parlament de Catalunya
El PROCICAT ha decidit limitat a sis persones les reunions socials | cedida

El PROCICAT ha aprovat aquest dimecres limitar les reunions socials a un número màxim de sis persones, per intentar limitar les possibles transmissions de la Covid-19. A més a més, les autoritats també han decidit aplicar a la comarca de la Cerdanya diverses restriccions, per la forta incidència de la malaltia a la zona, i allargar set dies més les restriccions a la ciutat de Reus, amb algunes mesures de relaxament. 

Fins ara, les reunions s'havien limitat a 10 persones per intentar frenar la corba de contagi del coronavirus. Aquesta nova mesura no s'aplica a aquelles persones que visquin juntes, sinó a les reunions amb amics o familiars llunyans amb qui no es convisqui.

Noves restriccions a Catalunya

Aquesta prohibició s'aplicarà també a les reunions a l'exterior, limitant així les taules de restaurants i bars a un total de 6 persones. Per la seva banda, els parcs infantils seguiran oberts però amb algunes recomanacions sobre la seva utilització.

Algunes d'aquestes recomanacions són, per exemple, evitar entrar al parc si ja hi ha molts infants i famílies en aquell moment. Per descomptat, la higiene de mans és essencial i ha de respectar-se sobretot abans i després d'entrar al parc infantil.


Comentaris

envia el comentari