Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una dona celebrant la Loteria de Nadal

Cau la Bonoloto en una petita ciutat catalana: un premi de gairebé 150.000 €

S'ha venut un premi important de loteria a Manlleu

Manlleu està d'enhorabona a les portes de Cap d'Any. El sorteig de la Bonoloto d'aquest dijous, 29 de desembre ha repartit sort a aquest municipi de la comarca d'Osona.

En concret, ha caigut un premi de segona categoria, 5 encerts i un complementari, segons ha informat l'Organisme Nacional de Loteries i Apostes de l'Estat. La butlleta premiada ha estat validada a l'Administració de Loteries número 2 de Manlleu, situada a la plaça La Sardana.

Imatge d'un senyor comprant loteria
Cau un premi de segona categoria de la Bonoloto a Manlleu. | Europa Press

Un premi de segona categoria

La combinació guanyadora de la Bonoloto, que es juga cada dia, de dilluns a diumenge, ha estat formada pels números 11, 13, 18, 43, 45 i 46. El número complementari és el 3 i el reintegrament, el 2. La recaptació del sorteig ha ascendit fins a 2.366.850 euros.

D'aquesta primera categoria, sis encerts, no s'ha venut cap dècim premiat, per la qual cosa, el pot que s'ha generat, i que no s'ha repartit en aquesta ocasió, pot fer que en el pròxim joc de la Bonoloto, si hi ha un únic encertant de primera categoria, arribi a guanyar fins a un milió d'euros. 

L'única butlleta premiada de segona categoria s'ha venut a l'Administració de Loteries número 2 de Manlleu. L'encertant s'ha endut un premi de 146.192,50€ per 5 encerts i un complementari.

Les grans fortunes que ha deixat la Bonoloto

Tot i ser un dels sortejos que es juga diàriament, hi ha hagut alguns afortunats a l'Estat espanyol que han aconseguit guanyar grans fortunes jugant a aquesta loteria.

Aquest és el cas d'un ciutadà d'Alzira, a València, a qui l'11 de desembre de 2018 li va tocar un dels premis més importants que s'han repartit a la història de la Bonoloto, 7.694.919 euros. A més, dos anys abans, el 2016, un altre afortunat va aconseguir guanyar una quantitat de diners semblant, 7.113.423 euros.

Tanmateix, el record d'aquesta loteria abans del 2018 datava de l'any 1990, quan es va repartir un premi en pessetes equivalent al que ara serien 7.219.705 euros.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp