Cau un premi de quasi 1 milió d’euros en una petita ciutat catalana

La combinació guanyadora del sorteig d'aquest dimarts

Imatge d'un bitllet de la Bonoloto
La Bonoloto ha deixat un premi de més de 800.000 euros a Catalunya  | Granada Hoy

El sorteig de la Bonoloto torna a deixar un guanyador quasi milionari a Catalunya. La combinació del sorteig, celebrat aquest dimarts 22 de setembre de 2020, ha estat formada pels números 4, 6, 18, 19, 33, 39. El número complementari és el 3 i el reintegrament, el 2. La recaptació del sorteig ha ascendit a 2.183.349 euros.

De Primera Categoria (sis encerts) s'ha registrat un únic bitllet encertant, que ha estat validat en l'Administració de Loteries número 3 de Polinyà (Barcelona), i el seu afortunat amo cobrarà 878.411,70 euros.

De Segona Categoria (cinc encerts més complementari) s'han comptabilitzat altres tres bitllets encertants, que han estat validats en l'Administració de Loteries número 2 de Reinosa (Cantàbria) i en els Despatxos Receptors número 55.575 de CEA. San Cristovo de Cea(Orense) i número 60.010 de Palmanova (Balears). Cadascun d'ells percebrà 54.977,84 euros.

La combinació guanyadora de l'Euromillones

Per altra banda, la combinació guanyadora del sorteig d'Euromillones celebrat aquest dimarts ha estat formada pels números 16, 25, 28, 39 i 40. Les estrelles han estat l'1 i el 6. La recaptació ha ascendit a 47.501.533,20 euros.

En el sorteig de Euromillones d'aquest dimarts no s'ha registrat cap bitllet encertant de Primera Categoria (cinc encerts i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 130 milions d'euros.

A Espanya s'ha comptabilitzat un bitllet encertant de Tercera Categoria (cinc encerts), que ha estat validat en el Despatx Receptor número 19.230 de Montánchez (Càceres). El seu amo percebrà 48.293,23 euros.  El bitllet encertant de 'El Milió', amb codi 'FGW03260', ha estat validat en el Despatx Receptor número 30.400 de Freixeironarón (la Corunya).

El govern deixarà de donar ajudes als autònoms per manca de diners

El mes de setembre està a punt d’acabar, i segons sembla, amb el final d'aquest mes també arribarà el final de les prestacions econòmiques pel coronavirus als autònoms. Així ho van fer saber les fonts oficials del govern a les associacions dels autònoms, que a més de demanar que es mantinguin les ajudes, també van demandar millorar-les, recuperant l'esquema extraordinari per cessament d'activitat vigent entre abril i juny.

Va ser en aquell moment quan van quedar exempts de pagar la quota de la Seguretat Social i van poder acollir-se a una prestació econòmica per cessament d'activitat, quan van poder acreditar pèrdues del 75%, una cosa que no els va costar molt a la majoria perquè gairebé tota l'activitat va quedar paralitzada.

Aquest sistema estava establert fins al 30 de setembre i sembla que finalitzarà al final del propi mes, malgrat que els autònoms han demandat tornar a la prestació extraordinària per cessament d'activitat.

No és d'estranyar, ja que després del final de l'estat d'alarma ha estat uns mesos molt complicats per a la majoria de negocis, que han anat reobrint les seves portes a poc a poc, encara que hi ha uns altres que es troben en una «fallida real», com les acadèmies d'ensenyament no reglat, les ludoteques o els petits comerços.


Comentaris

envia el comentari