Fotomuntatge de l'expresident Donald Trump i la seva exdona Ivana Trump

La causa de la mort d'Ivana Trump, primera dona de l'expresident dels Estats Units

Tots volen saber què li va passar a Ivana Trump

Els Estats Units estan de dol. Ivana Trump, mare dels tres fills de l'expresident Donald Trump, ha mort als 73 anys. Els mitjans de comunicació, tant nacionals com internacionals, es van fer ressò d'aquesta trista notícia aquest dijous, 14 de juliol, gràcies a un comunicat que va emetre el seu exmarit.

Imatge de Donald Trump i Ivana Trump quan eren juves a un event
L'exmarit d'Ivana Trump s'ha acomiadat d'ella a les xarxes socials | Europa Press

I és que, encara que feia més de 30 anys que estaven separats i del seu tempestuós divorci, el gran empresari i la model van mantenir una bona relació fins a l'últim moment.

A través del seu compte de Twitter, el polític nord-americà es va voler acomiadar d'Ivana Trump com es mereix. «M'entristeix molt comunicar a tots els que l'estimaven, que són molts, que Ivana Trump ha mort a casa seva a la ciutat de Nova York», escrivia.

«Era una dona meravellosa, maca i sorprenent, que va portar una vida molt gran i inspiradora. El seu orgull i alegria eren els seus tres fills, Donald Jr, Ivanka i Eric. Estava tan orgullosa d'ells, com tots ho estàvem d'ella. Descansa a pau, Ivana!», finalitza el comunicat.

Ara, tothom està molt interessat a conèixer les causes que han provocat la mort d'Ivana Trump.

Les causes de la mort d'Ivana Trump

Ara com ara, són pocs els detalls que han sortit a la llum en relació amb la mort d'Ivana Trump. Segons ha publicat el portal d'internet, TMZ, un grup de paramèdics va anar al domicili de la model a Nova York després de rebre una trucada d'alerta.

Quan aquest grup de sanitaris va arribar al lloc, es van trobar l'empresària en parada cardiorespiratòria i, lamentablement, no van poder fer res per salvar-li la vida.

«El dijous 14 de juliol, aproximadament a les 12.40 hores, es va respondre a una trucada al 911 d'una persona que necessitava ajuda dins dels límits del districte 19. En arribar, els oficials van observar una dona de 73 anys inconscient. Es va declarar la víctima morta a l'escena», va assegurar el portaveu.

Imatge d'Ivana Trump amb el seus tres fills: Eric, Ivanka i Donald Jr.
Ivana Trump estava molt unida als seus fills | GTRES

Per part dels familiars d'Ivana Trump tampoc hi ha hagut declaracions sobre les causes de la seva mort. El fill de la model, Eric Trump, va ser l'encarregat de confirmar la notícia al portal de notícies DailyMail.

A més a més, va anar a les xarxes socials per acomiadar-se de la seva mare. «Era una dona increïble: una força als negocis, una atleta de classe mundial, una bellesa radiant i afectuosa. Mare i amiga», començava el seu missatge.

«Ivana Trump va ser una supervivent. Va fugir del comunisme i va abraçar aquest país. Va ensenyar als seus fills sobre determinació i tenacitat, compassió i determinació. La seva mare, els seus tres fills i els seus deu nets l'estranyaran molt», finalitza.

Ivana Trump va ocupar un important lloc a les empreses del seu exmarit

Ivana Trump es va convertir en una peça fonamental en els negocis de l'expresident dels Estats Units durant els anys que van estar junts. A la dècada dels vuitanta, aquesta model txeca va tenir molta rellevància a la Trump Organization i va exercir un dels papers principals en la fundació de la Trump Entertainment Resort.

En els anys posteriors, i després del seu divorci, la mare de Donald Jr, Ivanka i Eric va aconseguir desenvolupar amb èxit la seva pròpia carrera empresarial al món de la moda, els perfums i la joieria. A més a més, es va convertir en l'autora de diversos llibres d'autoajuda.

Imatge d'Ivana Trump saludant a la premsa vestida de gala
Ivana Trump va ser una exitosa empresària | Europa Press

Al terreny amorós, Ivana Trump va experimentar dos matrimonis més després de la seva separació del polític. En 1995, es va casar amb l'empresari Riccardo Mazzucchelli, però el seu romanç no va durar gaire. I és que, només dos anys després, van signar els papers del divorci.

La segona oportunitat de refer la seva vida va arribar l'any 2008. Ivana Trump va decidir casar-se amb Rossano Rubicondi, un actor 23 anys menor que ella. Tot i que, en aquesta ocasió, el seu matrimoni tampoc va funcionar.