Imatge de Lisa Marie Presley

La causa de la mort de Lisa Marie Presley, filla d'Elvis Presley, amb 54 anys

Va viure els seus últims dos anys sumida en el dolor per la tràgica mort del seu fill amb 27 anys

Lisa Marie Presley, l'única filla d'Elvis Presley, ha mort aquest dijous amb 54 anys a un hospital de Los Angeles. La notícia ha estat confirmada per la seva mare Priscilla, que també ha revelat la causa de la seva mort. L'artista va patir un infart mentre era a casa seva a Calabasas (Los Angeles).

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 10.37 hores d'ahir, dijous, i van enviar una unitat paramèdica al seu domicili. L'ambulància va arribar sis minuts després i van comprovar que la dona encara tenia signes de vida. Aleshores, va ser traslladada a l'hospital més proper amb caràcter d'urgència.

Tot i que la dona no respirava quan va ser atesa, sí que tenia pols i va ser sotmesa a un massatge de reanimació cardiopulmonar. Inicialment van aconseguir revertir la seva situació, però la filla d'Elvis va morir a l'hospital. Pateix així el mateix destí que el seu pare, que va morir d'un infart el 1977.

La seva última aparició pública

L'última aparició pública de la cantant va ser aquest dimarts durant la gala dels Golden Globes. Va estar acompanyada de la seva mare, Priscilla Presley, durant la gala en què es va premiar l'actor Austin Butler, que va donar vida al seu pare a la pel·lícula Elvis. Res feia presagiar el que passaria poc després.

Imatge de Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley ha mort amb 54 anys | GETTY

«És amb gran pesar que he de compartir la devastadora notícia que la meva bella filla Lisa Marie ens ha deixat. Era la dona més apassionada, forta i amorosa que he conegut. Demanem privacitat mentre tractem de bregar amb aquesta profunda pèrdua», va dir Priscilla a People.

La mare de Lisa Marie ha agraït les mostres d'afecte rebudes i ha assegurat que de moment no hi haurà més declaracions sobre això. Havia de fer els 55 anys el pròxim 1 de febrer. A més, tenia nou anys quan el seu pare, Elvis Presley, va morir a Memphis, Tennessee, també per problemes cardíacs.

Una vida a l'ombra del seu pare

La vida de Lisa Marie, nascuda el 1968 a Memphis, Tennessee, va estar marcada per la fama del seu pare Elvis, el 'rei del rock'. Va seguir els passos del seu pare com a cantant i compositora, tot i que mai va aconseguir el seu èxit. Després de la mort d'Elvis, va esdevenir l'única hereva de la seva fortuna.

Entre altres coses va rebre en patrimoni la mansió Graceland, a Memphis, que juntament amb la seva mare va convertir en una atracció turística. Paral·lelament va realitzar una trajectòria musical, debutant el 2003 amb l'àlbum 'To Whom It May Concern'. Va arribar a estar al top 10 de la llista d'àlbums Billboard 200.

A la seva vida privada va tenir quatre matrimonis, i entre altres va estar casada amb Michael Jackson i Nicolas Cage. Va tenir tres fills, una de les quals és l'actriu Riley Keough. A més, amassava una gran fortuna ja que era qui controlava tots els negocis lligats a la marca Elvis Presley Enterprises.

La tragèdia que va marcar els seus últims dies

Al juliol de 2020 van trobar mort Benjamin Keough, fill de Lisa Marie Presley i net d'Elvis. El jove de 27 va ser trobat sense vida a casa seva, a Calabasas, Califòrnia, i es va estudiar el suïcidi com a principal hipòtesi. Pel que sembla, el fill de Lisa Marie es va llevar la vida disparant-se amb un revòlver.

Imatge de Lisa Marie Presley amb el seu fill Benjamin
Lisa Marie juntament amb el seu fill Benjamin, que va morir tràgicament | GETTY

Un any després, la mateixa Lisa Marie va trencar el silenci per parlar sobre la mort del seu fill. «Navegar a través d'aquest horrible dolor que ha destruït i destrossat absolutament el meu cor i la meva ànima m'ha consumit del tot. Ja no hi ha gaire més que rebi el meu temps i atenció», va explicar.

Lisa Marie mai va superar la mort del seu fill i ha viscut consumida en el dolor aquests últims dos anys. Aquest patiment podria estar darrere de la sobtada mort que ha patit la filla d'Elvis Presley les últimes hores. Segons les estadístiques, les dones són més propenses als infarts de miocardi.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp