Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olivia Newton-John

La causa real de la mort d'Olivia Newton-John que els seus hereus volen amagar

La mort de la protagonista de 'Grease' ha generat un gran impacte

El cinema està de dol. Fa tan sols unes hores, es feia pública la trista notícia que la gran Olivia Newton-John , la famosa protagonista de Grease, moria a l'edat de 73 anys. Segons el marit de la cantant, John Easterling, va morir aquest passat dilluns 8 d'agost, envoltada d'amics i de familiars íntims al ranxo del sud de Califòrnia.

«Ha mort en pau. Envoltada dels seus familiars. No ha pogut superar el càncer que l'envaïa», explicava el cònjuge d'Olivia Newton-John.

Així mateix, l'artista icònica dels anys 80 va morir «després d'un viatge de 30 anys de càncer». «Ha perdut la batalla contra un càncer de mama metastàtic», informava una font propera a la família per al portal nord-americà TMZ.

Primer pla d'Olivia Newton-John
L'actriu va tenir una important carrera cinematogràfica | GTRES
 

Ara, després de dècades patint la malaltia, finalment, ens hem hagut d'acomiadar d'una gran actriu que va marcar un abans i un després a la història del cinema.

Una dura batalla contra el càncer

La veritat és que no és la primera vegada que Olivia Newton-John ha tingut complicacions amb el càncer. Com va dir el seu marit, l'actriu arrossegava una llarga batalla contra la malaltia durant 30 anys.

Tot va començar el 1992, quan a la intèrpret de Summer Nights li van diagnosticar càncer de mama, però va entrar en remissió i va estar neta fins al 2013. A partir d'aquell any, va tenir diverses recaigudes en què va aguantar també fins al 2017, data en què , novament, li van detectar la malaltia.

Tot i això, va ser el maig d'aquest mateix any quan Olivia Newton-John va confessar que el càncer que patia des de feia temps havia fet metàstasi a la zona del sacre. L'equip mèdic encarregat de l'artista va assegurar que Newton complementaria la radioteràpia amb fotons. A més, també va recórrer a teràpies de benestar natural del centre de Recerca i de Benestar del Càncer Olivia Newton-John a Melbourne (Austràlia).

«Olivia ha estat un símbol de l'èxit i d'esperança durant més de 30 anys compartint amb els seus admiradors la seva batalla contra el càncer de mama», començaven dient. «La seva inspiració i experiència continuen a la Fundació Olivia Newton-John, dedicada a la investigació de la medicina natural i el càncer. En lloc de flors, la família demana que es facin donacions en la seva memòria a la Fundació».

Ara, malauradament, els seus amics de professió, entre ells, l'actor John Travolta, i els seus fans han hagut de dir 'adeu' a la mítica actriu que va interpretar la dolça Sandy de Grease.

També el que va interpretar Danny Zuko al famós film, ha volgut acomiadar-se públicament de la seva gran companya i amiga. «La meva estimadíssima Olivia, vas fer que les nostres vides fossin molt millors, el teu impacte va ser increïble. T'estimo molt, ens veurem pel camí i estarem tots junts de nou», escrivia.

Tots dos es van conèixer al rodatge del llargmetratge i, des de llavors, es van tornar inseparables. «Teu des del moment en què et vaig veure i per sempre! El teu Danny, el teu John», tancava.

Imatge d'Olivia Newton-John i John Travolta interpretant a la pel·lícula 'Grease'
Foto d'Olivia Newton-John i de John Travolta mentre feien de Sandy i de Danny a la pel·lícula 'Grease' (1978) | Europa Press

 

El llegat de Grease

Per a tots els amants del món cinematogràfic, Olivia Newton-John era una figura clau de la qual era difícil oblidar-se. La veritat és que no hi ha ni una sola generació que no hagi tingut l'oportunitat de veure Grease (1978), sens dubte, el musical estrella de tots els temps.

El film, que relata la història d'amor entre el rebel Danny Zuko (John Travolta) i una noia tímida anomenada Sandy Olsson (Olivia Newton-John) va ser tot un èxit a les taquilles. De fet, va guanyar el Premi a la millor pel·lícula i pel·lícula musical als Golden Screen i als People's Choice Awards, respectivament.

A més, va estar nominada als Globus d'Or del 1978 per millor pel·lícula (musical o comèdia), millor actor, millor actriu, millor cançó original (You're the One That I Want i Grease).

Sens dubte, Grease ha deixat un gran llegat i ningú oblidarà la gran Olivia Newton-John.