Fotografía de Elena Tablada publicada en su Instagram el 15 de marzo de 2020

Les 'celebrities' espanyoles que podrien donar a llum durant la quarantena

S'enfronten a l'última recta del seu embaràs durant el confinament

Milers de dones s'estan enfrontant a la recta final del seu embaràs durant la crisi del coronavirus. Una situació una mica complexa, ja que a la por del part també se li suma la incertesa i la por per la situació que estem vivint. També són moltes les 'celebrities' que passen per aquesta situació, i que no han dubtat a expressar les seves reflexions a través de les xarxes socials. Aquestes són les famoses que donaran a llum durant la quarantena.

Malú

Mare primerenca que va anunciar molt emocionada el seu embaràs amb Albert Rivera. A la cantant li queda res i menys per donar a llum, i fa pocs dies va parlar sobre el seu embaràs en el seu compte d'Instagram, explicant que ho està portant molt bé des del principi.

Tot i això, també reconeixia que troba a faltar sortir a passejar: «Les embarassades tenim aquesta necessitat d'estirar i caminar. Però bé, m'ha donat per netejar». També admetia sentir por per la situació que estem vivint: «He de cuidar-me de no contagiar-me i no sortir. Sembla que no danya aparentment al nadó, però encara no hi ha masses estudis molt clars i no se sap molt bé. Prefereixo no contagiar-me i és el que m'han recomanat».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Malú (@_maluoficial_) el

Elena Tablada

L'exparella de David Bisbal s'enfronta a les seves últimes setmanes del seu segon embaràs, per la qual cosa és molt probable que doni a llum durant la quarantena, cosa que li provoca bastant por.

«La incertesa és el nostre major enemic ara mateix. Acabarà això abans de donar a llum? Com serà el meu part? Afectarà en alguna cosa al meu nadó? Podré donar-li el pit? Posar-me pell amb pell? Infinitat de preguntes que no aconsegueixo respondre i això em treu la pau» publicava Elena en el seu compte d'Instagram, per després donar ànims a la resta de dones que es troben en la mateixa situació.

Natalia Sánchez

L'actriu està de 33 setmanesi, tot i que encara li falten algunes setmanes, si la quarantena s'allarga, podria coincidir amb el naixement. El 27 de març va ser el seu aniversari, i no va dubtar d'escriure una emotiva publicació en què també feia referència a la situació que estem vivint: «Celebro estar sana, celebro veure la societat tan increïble i solidària que tenim en aquest país», «amb una panxa de 33 setmanes que està aguantant, tot i les contraccions, l'estrès i les adversitats, com una campiona».

Lorena Gómez

Lorena Gómez està molt activa en xarxes socials des que va començar el confinament, i informa en tot moment sobre l'estat del seu embaràs. Lorena està esperant un fill juntament amb René Ramos, el germà de Sergio Ramos, i no dubta a expressar el seu entusiasme i les ganes que té de veure el seu nadó, a qui fins i tot li ha dedicat una cançó: «Perquè encara que no hi ha cançó que pugui explicar amb paraules tot el que estic vivint, m'encanta saber que algun dia escoltaràs totes la que vaig escriure per a tu. T'estimo sense conèixer-te, el meu petit».

Pilar Rubio

Encara que creiem que no donarà a llum durant la quarantena, la col·laboradora d' 'El Hormiguero' també està a la recta final del seu embaràs, i és que li queden poques setmanes per donar a llum el seu quart fill amb Sergio Ramos. Pilar fa un paper molt important tranquil·litzant a les futures mares a través d'Instagram.

Durant la quarantena, es manté molt activa en el seu compte, fent des de rebosteria fins a classes prepart. I és que Pilar Rubio va decidir donar un missatge de tranquil·litat a totes les futures mares: «Cal mantenir la calma, dins de la situació que és gravíssima». Tot el que siguin necessitats bàsiques com que una embarassada estigui preparada per donar a llum s'aniran complint. Crec que les embarassades no ens hem de preocupar, no ens faltarà de res, el que portem dins és important. Cal mirar-ho amb esperança» explicava en el seu compte.