Casal Municipal de Cunit

Des dels Centres Cívics de Cunit s’ofereix el primer Escape Street

L’Escape Street Cunit és una activitat que no havia tingut lloc fins al moment al municipi

El dissabte 27 de març, coincidint amb el primer cap de setmana de Setmana Santa, l'Ajuntament de Cunit tira endavant una proposta innovadora al municipi.

Per primera vegada al municipi, des dels Centres Cívics s'ofereix el primer Escape Street Cunit, una activitat lúdica per a tots els públics i que anima als veïns i veïnes del poble a gaudir d'un dia de lleure a l'aire lliure.

El punt d'inici estarà situat al Centre Cívic Casal Municipal, a la plaça de Catalunya de Cunit.

Per iniciar el joc, les persones que hi vulguin participar podran anar directament, al vidre del finestral del Casal Municipal. Allà hi trobaran un  codi QR que caldrà escanejar amb el telèfon mòbil, i a partir d'aquí començar el joc. L'horari de l'Escape Street serà des de les 9.00 hores del matí del dissabte 27 de març  fins a les 22.00 hores de la nit del mateix dia.

L'aplicació anirà endinsant a les persones participants en una divertida ruta pel municipi, i indicarà on s'ha de continuar el recorregut i com seguir les  pistes a esbrinar.

En finalitzar el joc, es podrà visualitzar el rànquing i la puntuació de tots els i les participants.
 


Durant la setmana, les persones guanyadores del primer Escape Street Cunit podran apropar-se al Centre Cívic del Casal Municipal a recollir un petit obsequi com a premi, en horari de 17.00 a 20.30 hores de dilluns a divendres.