Imatge d'una planxa de surf

Localitzen una planxa surant al mar, que no és la del windsurfista desaparegut a Cambrils

Ha estat trobada mar endins, a uns 50 quilòmetres del litoral tarragoní | Salvament Marítim en busca el propietari

Falsa alarma en aigües tarragonines. Efectius del dispositiu de recerca del windsurfista desaparegut a Cambrils van localitzar ahir dimarts una planxa a unes 30 milles nàutiques —uns 55 quilòmetres— del litoral de Tarragona. Des de Salvament Marítim han assegurat que no és la de l'home de 54 anys desaparegut diumenge. «Si algú l'ha perdut i la identifica, agrairíem que contacti amb nosaltres», han apuntat a través de les xarxes socials.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Quart dia consecutiu de recerca

Ara mateix, continua en marxa l'operatiu per trobar el windurfista desaparegut després de sortir al mar diumenge al matí des de la zona de Vilafortuny, a Cambrils. Les tasques es concentren, principalment, en un espai marítim a més de 20 milles al sud i sud-est de la costa. Salvament Marítim, que coordina les operacions, manté en aquesta àrea l'embarcació Salvamar Fomalhaut i l'helicòpter Helimer 221, que estén el seu radi de recerca fins a 40 milles mar endins. En les tasques també participa la patrullera Río Martín de la Guàrdia Civil, però aquest dimecres ja no ho fa l'helicòpter de Mossos.

Salvament Marítim ha fet arribar avisos als navegants perquè extremin la vigilància a la zona i puguin detectar algun indici del desaparegut.