Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, al Parlament el 23 d'octubre

Chacón afirma que el talls de carreteres «alteren» l'economia i demana «no generar més alarmes»

La consellera d'Empresa considera que caldrà «combinar» el dret a la protesta amb els interessos econòmics

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, al Parlament el 23 d'octubre
Chacón afirma que «no es pot fer com si no passés res» | Cedida

La consellera d'Empresa, Àngels Chacón, ha reconegut que els talls de carreteres «alteren» l'economia però ha reivindicat que «no es pot fer com si no passés res». «Això és obvi i evident», ha dit en declaracions a 'RAC1' en ser preguntada sobre si hi ha afectació. Ha afegit que són «alteracions temporals»  i que afectarien més si s'allarguen «moltíssim».

Per a Chacón, caldrà «combinar» aquest dret a la protesta amb els interessos econòmics. Als empresaris els ha assegurat que la trobaran «100% proactiva a l'hora de defensar els interessos econòmics». D'altra banda, ha reclamat no generar «més alarmes» després de les paraules del president de Seat, Luca de Meo, i ha dit que està en contacte permanent tant amb Seat com amb Volkswagen.

«Haurem de combinar-ho tot»

A aquells empresaris que es queixen pels talls, els ha dit que no pensa «ignorar que una situació sostinguda en el temps pot perjudicar o afectar» però que entén «perfectament el dret que té tothom a manifestar-se i a reclamar diàleg». «Haurem de combinar-ho», ha insistit.

  

  

Sobre si perillen grans esdeveniments com el Mobile World Congress, 

També et pot interessar...