Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Furgons Mossos d'Esquadra

Els Mossos intercepten el cotxe de la filla de Torra

Es va produir en l’intent de tall de l’AVE a Bàscara

Furgons Mossos d'Esquadra
Els Mossos intercepten el cotxe de la filla de Torra | Flickr
 
 

Una nova plataforma formada per diversos CDR de Girona, anomenada Segona Onada, va posar en marxa una nova acció amb  la intenció de tallar les vies de l'AVE al terme municipal de Bàscara, a l'Alt Empordà  i  prolongar així les tres jornades de protestes coordinades per Tsunami Democràtic.

Un operatiu policial dels Mossos d'Esquadra, amb agents d'Informació i unitats d'ordre públic, van ocupar el municipi de Bàscara i van blindar l'accés a les vies de l'AVE per fer controls de pas per identificar tots els activistes que volien tallar les vies de l'AVE.

Segons ha avançat 'El Nacional', entre els cotxes que els Mossos d'Esquadra van identificar es trobava un Chevrolet Captiva de color negre. Tot i que no el van poder aturar, i, per tant, es desconeix el conductor, sí que van poder agafar la matrícula. La sorpresa va ser quan, al passar la placa per l'emissora, es van adonar que el cotxe és d'una de les filles del president Quim Torra, de Carola Torra Miró.

 

Els Mossos van confiscar materials que volien fer servir per prolongar el tall

Durant aquest operatiu, els Mossos van enxampar a l’hipòdrom del municipi, que està molt a prop de les vies, a diverses persones i van confiscar materials que els CDR volien utilitzar per allargar el màxim possible el tall.

També et pot interessar...