Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marc Ribas i Alberto Chicote.

Chicote decideix fer la competència al 'Joc de Cartes' i aterra a Catalunya

Chicote visita Catalunya en la nova temporada de 'Pesadilla en la cocina'

El Joc de Cartes continua sent la millor aposta de TV3 per aquests mesos de tardor. I és que el concurs de cuina arreplega cada dimecres a la nit gairebé mig milió d'espectadors, que volen saber quin és el millor restaurant de Catalunya. 

De fet, el programa presentat per Marc Ribas ja va començar la seva temporada d'estiu per la porta gran. Al mes d'agost trencava tots els rècords aconseguint un 26,5% de quota, un fet que va consolidar el programa com un dels més vistos de la cadena. 

Tanmateix, ara el lideratge del Joc de Cartes podria estar en perill. I és que un altre cuiner molt famós ha aterrat a Catalunya i podria fer-ho capgirar tot. 

Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.
El 'Joc de Cartes', imparable a TV3. | TV3

Chicote visita Viladecans i Tarragona

Pesadilla en la cocina arrencava la setmana passada amb una nova temporada a La Sexta després de 3 anys. I el mític programa de cuina que intenta salvar restaurants que estan a punt de tancar es traslladava fins a Catalunya en aquest primer programa. 

El Fogon della Toscana de Viladecans havia reclamat l'ajuda d'Alberto Chicote per poder continuar endavant, una cosa que va fer que el cuiner es desplacés fins a aquesta la localitat catalana per posar fil a l'agulla. 

Tanmateix, no tot s'ha quedat aquí. I és que, per la passió i el lligam que José Antonio, l'amo del restaurant, sentia pel Coliseu de Roma, Chicote l'ha portat fins a l'Amfiteatre de Tarragona.

Una vegada allí, amb aquest escenari de fons, l'hostaler ha recordat visiblement emocionat el seu passat, mentre, a la vegada, es retrobava amb un antic company de feina. 

El Joc de Cartes, al Baix Ebre

D'altra banda, el concurs de TV3 busca aquest dimecres el millor restaurant informal de la comarca del Baix Ebre. Per això, visitarà quatre propostes gastronòmiques a Tortosa, L'Ametlla de Mar i Deltebre. 

Quatre restaurants que lluitaran aquesta setmana per aconseguir ser el millor restaurant del Baix Ebre i endur-se el premi de 5.000 euros del programa.