Foto d'uns bitllets de cinquanta euros sortint d'un caixer.

Els 5 bancs en què val la pena domiciliar la pensió el 2023: no cobren comissió

Si encara no tens clar on domiciliar la teva pensió, aquestes ofertes podrien ajudar-te

Si cobres una subvenció o estàs jubilat, això et pot interessar. La majoria dels bancs espanyols tenen molt presents els pensionistes, és per això que acostumen a llançar ofertes dirigides a aquest grup de ciutadans. Generalment, prometen avantatges especials, promocions exclusives i infinitat de millores a canvi que els clients domiciliïn la pensió.

No obstant això, la gran quantitat de propostes disponibles al mercat fa que trobar la millor opció resulti una mica complicat. També se li afegeixen les constants actualitzacions i la coneguda «lletra petita» amb què compten aquestes tarifes especials, cosa que dificulta encara més prendre una decisió.

Per facilitar-te la tasca, et portem un llistat de 5 bancs on val la pena domiciliar la pensió el 2023. Tots ells llancen propostes molt interessants i, el més important, no cobren comissions.

Els 5 millors bancs per domiciliar la pensió

Algunes entitats financeres han començat a introduir noves comissions a les seves tarifes. Aquest fet és un dels que més preocupa els pensionistes, que temen que part de la seva paga mensual vagi a parar en aquest impost bancari.

Per això, el comparador financer 'HelpMyCash', ha decidit indicar quins són els bancs que no cobren de més els usuaris. Aquestes són les millors opcions per domiciliar la pensió el 2023 i els requisits corresponents necessaris:

Home comptant bitllets
La majoria dels bancs llencen ofertes destinades als pensionistes | GETTY IMAGES

1. BBVA

El BBVA llança una oferta especial dirigida a aquells que domiciliïn una pensió. Es tracta del compte corrent 'Va Contigo', que destaca principalment per no tenir comissions. Així mateix, els clients que contractin la tarifa tindran a la seva disposició un gestor personal que els ajudarà a aclarir tots els dubtes de manera presencial.

'Va Contigo' també compta amb l'opció d'avançar el pagament de la pensió, sempre que el beneficiari ho necessiti. A la pàgina web de 'HelpMyCash' trobareu tots els detalls de l'oferta del BBVA.

2. ING

L'entitat bancària ING també té un dels millors comptes per domiciliar la pensió aquest any. Igual que l'anterior, tampoc no té comissions per als seus clients. El 'Compte Nòmina' d'ING ofereix als pensionistes, targetes de dèbit i crèdit totalment gratuïtes.

Els clients que contractin aquest servei també tindran descomptes en compres i benzineres, així com amb un sistema de «protecció antifrau» per a compres en línia. Pots consultar tota la informació sobre la tarifa a la seva pàgina web.

3. Openbank

El 'Compte Nòmina Open' d'Openbank, també sense comissions, ofereix als pensionistes l'opció de recuperar part dels diners dels rebuts. També ofereix als clients la possibilitat d'estalviar gràcies als 'Descomptes Open'.

Un altre dels punts forts d'aquest compte és que les targetes de dèbit i de crèdit són gratuïtes per a la primera persona titular. Si vols saber-ne més, pots visitar la pàgina web de 'HelpMyCash'.

Foto d'uns bitllets de 50 i 100 euros damunt d'un caixer automàtic.
Existeixen entitats bancàries que no cobren comissions | Getty Images

4. Abanca

Abanca posa a disposició dels seus clients el 'Compte Clar', online i sense cap comissió ni condició. Si és necessari, el banc ofereix la possibilitat d'adquirir gratuïtament les targetes de dèbit i crèdit.

A més, els usuaris que decideixin contractar aquest compte i domiciliïn la pensió, rebran un regal de fins a 150 euros. Per això, els pensionistes hauran de comptar amb una paga mensual de mínim 800 euros. Assabenta't de totes les característiques que ofereix a 'HelpMyCash'.

5. Evo Banc

El 'Compte Nòmina Intel·ligent' d'Evo Banc és una altra de les millors opcions per domiciliar la pensió . Es tracta d'un compte en línia i, com tots els anteriors, no té comissions.

Els clients que disposin d'aquest servei podran treure diners gratuïtament als caixers de tot el món. A la pàgina web de 'HelpMyCash' trobareu tots els detalls d'aquesta oferta.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp