Més de 30 milions d'euros: Les 5 cases en venda més cares d'Espanya

Aquestes són les cases a les que pots aspirar si el teu pressupost és il·limitat

Interior casa
Surt a la llum la llista de les cinc cases més cares d'Espanya | Idealista

Buscar un habitatge per mudar-nos no sempre és fàcil, ja que tendim a imaginar-nos la nostra casa ideal i aspirem sempre a més del que realment podem pagar. No obstant això, cal mirar endavant i somiar amb il·lusió, i segur que d'aquesta manera algun dia arribarem a aconseguir els nostres objectius. De moment, els únics que es poden permetre 'la casa perfecta' són aquells que tenen pressupostos il·limitats. Per què no parem de fantasiejar, 'Idealista' ha recopilat els cinc habitatges més cars que hi ha actualment al mercat espanyol. 

Les cases més luxoses es reparteixen entre Màlaga i Mallorca

1. Vila Cullinan a Benahavís, Màlaga: Una impressionant vila de més de 3.000 m2 en una finca de 10.000 m2. Es troba a l'exclusiva urbanització de La Zagaleta i té ni més ni menys que 10 habitacions, piscina interior i exterior, gimnàs, etc. Un luxe només a l'abast de qui pugui pagar els 32 milions d'euros que val. 

Casa Màlaga
Vila Cullinan a Benahavís, Màlaga | Idealista

2. Vila a Benahavís, Màlaga: 17 lavabos, Spa amb piscina salada, gimnàs, simulador de golf, garatge per a 12 cotxes... Gairebé tots els luxes que se t'ocorrin es troben en aquesta vila de la urbanització La Zagaleta. El preu són 29 milions d'euros. 

Casa Màlaga
Vila a Benahavís, Màlaga | Idealista

3. Palau a Puigpunyent, Mallorca: Finca de 82 hectàrees amb dos edificis residencials independents. Entre els 2.800 m2 del palau es poden trobar 14 lavabos, ascensor, biblioteca i fins i tot una capella privada. El seu preu? 26,5 milions d'euros. 

Palau Mallorca
Palau a Puigpunyent, Mallorca | Idealista

4. Casa rural a Valldemossa, Mallorca: 80 habitacions en una casa del segle XVII de gairebé 6.000 m2, tot dins d'una finca de 300 hectàrees. Són números que sens dubte maregen, com el seu preu: 23 milions d'euros. 

Casa rural Mallorca
Casa rural a Valldemossa, Mallorca | Idealista

5. Vila a primera línia de platja al Port d'Andratx, Mallorca: Olorar el mar des del llit és possible en aquesta luxosa vila de 7 habitacions i amb un preu de 22 milions d'euros. 

Vila Mallorca
Vila a primera línia de platja al Port d'Andratx, Mallorca | Idealista


Comentaris

envia el comentari