Foto d'una parella abraçada.

Cinc llocs poc comuns on podràs lligar amb èxit

Atreveix-te a lligar a llocs diferents per conquerir l’amor de la teva vida

Lligar consisteix bàsicament a seduir a una persona per la qual se sent una atracció. La varietat de possibilitats per conquerir implica passar per converses més o menys interessants o cites romàntiques, sense oblidar la creació de cert grau de tensió sexual per intentar assegurar l’èxit de qui sedueix.

Vivim en un món on l’auge de la tecnologia envaeix tots els hàbits del nostre dia a dia; i el noble art de la seducció també ha vist modificades les seves variables.

La proliferació de múltiples apps de lligar ha contribuït a abandonar antigues tàctiques de conquesta amorosa, ja que aquests nous instruments faciliten el treball a molta gent que no s’atreveix a iniciar una conversa innocent a qualsevol dels llocs pels quals es mou.

No obstant això, encara queden qui continuen creient en el poder de l’atracció a primera vista i que segueixen recorrent a les situacions quotidianes per apropar-se a flirtejar a una altra persona. Per això et proposem una llista amb claus perquè puguis posar a prova les teves habilitats seductores; però abans, et donarem uns consells previs per passar a l’acció.

3 claus abans de lligar

Serà millor que tinguis en compte les següents claus si has decidit treure a la llum la teva faceta més atractiva.

1. Confirma que vas a ‘entrar-li’ a algú sense parella

A vegades pensem que perquè l’altra persona està sent amable amb nosaltres i mostra reciprocitat davant el nostre interès, immediatament pensem que també se sent atreta. I no és així sempre; no confonguis l’amabilitat amb el flirteig. Per això, intenta treure de forma subtil si està soltera i no té a ningú dins del seu cor. I, el més important, no t’enfonsis si no reps la resposta que esperaves. Com se sol dir: ‘Hi ha molts peixos a la mar’.

Imatge d'una parella agafant-se de les mans
Una de les claus abans de lligar és confirmar si l'altra persona té parella | Getty Images

2. No forcis la conversa

Bàsic. Si veus que la cosa no flueix, fes-te a un costat. No hi ha res pitjor que una conversa que no flueix i que està condemnada al fracàs. Per ser més espontani, pots llançar una pregunta que serveix per captar la seva atenció.

3. No fingeixis, sigues tu mateix

També molt fonamental, però que es perd fàcilment de vista. De vegades, hi ha gent que s’avergonyeix de qui és i per això opta per mentir. No cal; encara que hagis sentit sobre els beneficis de la mentida, creu-nos, amb el temps et portarà problemes. No has de fingir ser qui no ets creient que així agradaràs més, ni tampoc has de demostrar res, perquè això no és una carrera de mèrits.

5 llocs atípics on lligar

Aquí tens cinc llocs on no és freqüent posar-se a flirtejar i que s’allunyen d’altres llocs més comuns, com bars o discoteques, on la creativitat de flirteig ja gairebé brilla per la seva absència.

1. Sala d’espera

Bé sigui a la consulta del metge, del dentista, del psicòleg... En aquest tipus de llocs passem molts minuts morts. Així que, qui sap? Potser arriba un pacient que desperta el teu interès i amb qui podries congeniar. Evita parlar sobre allò que us ha portat a la consulta, per no entrar en detalls massa escatològics o privats que no convingui revelar.

2. A un avió, tren o autobús

Especialment en els trajectes mitjans o llargs, on passem hores ficats en un mateix lloc. Si tens la sort que algú atractiu s’ha assegut al teu costat, tens qualsevol excusa per iniciar un diàleg: ofereix-li un auricular del teu Ipod per si li interessa escoltar la teva música, pregunta-li quina música escolta o què llegeix. Evidentment, fes-ho amb tacte i que es noti espontaneïtat.

Imatge de l'interior d'un autobús.
Al transport públic també podem trobar l'amor de la nostra vida | Canva

Si creus que opcions d’aquest estil són massa invasives, fes algun comentari graciós com: ‘Soc jo o en aquest seient et vas trencar l’esquena?’ o ‘Tinc les cames comprimides perquè està molt a prop del seient davanter, no et passa igual?’. Si ho fas amb prou gràcia, passaràs una estona agradable mentre dura el viatge.

3. A les cues

Així és. Ja sigui comprant al supermercat, a una botiga de roba o al cinema; aquestes estones que a vegades es fan eternes poden acabar millor del que esperes. Aprofita l’ocasió i deixa sortir a la llum el teu enginy, però sense exagerar, ja que pots sembla massa grosser si interrogues la persona sobre què ha comprat. Al cinema, en canvi, pots optar per preguntar-li si ja ha vist la pel·lícula o és la primera vegada; i, a partir d’aquí, continuar.

4. Classes de ball

L’auge d’acadèmies en què s’ensenyen diferents tipus de ball ha obert els ulls de moltes persones, que han vist en aquestes un territori inexplorat on poder lligar. La circumstància és favorable, ja que l’apropament físic està garantit.

I encara que per a molts és com passar de zero a cent en qüestions de segons, pots treure-li profit a la situació. Això sí, compte amb les mans, perquè han d’estar tota l’estona al seu lloc, per contra, seguiria sent una grosseria tot i el context.

Has de tenir present, que la gent va aquestes classes a aprendre. Si bé dona l’oportunitat de conèixer-se i iniciar una conversa, el correcte és fer-ho després de la classe o durant els descansos, ja que, mentre estàs ballant, l’altra persona està massa a prop per distanciar-se físicament si ho necessita, podent crear situacions realment incòmodes.

5. Biblioteques

Les biblioteques no són només fonts de coneixement i saviesa. Si ets hàbil, pot servir també perquè surtis d’allà amb algun número de telèfon. Especialment en èpoques d’exàmens, aquests llocs s’omplen d’estudiants que passen hores i hores cada dia estudiant.

Prestatgeria amb llibres en una biblioteca
Les biblioteques en èpoques d'exàmens també són un bon lloc per lligar | Cedida

I és que, a vegades amb tant bullidor de neurones sorgeix l’espurna: una mirada, una altra, un somriure, un apropament... Però també, pots aprofitar els descansos per no interferir l’estudi d’algú si no ho acabes de veure clar.

Mencions especials

No podem finalitzar aquest article sense dedicar-li unes línies a altres llocs o situacions on també obren la porta a lligar. Per exemple, les ja clàssiques bodes, en un ascensor, un partit (si ets espectador, és clar) o passejant al gos.

L’última recomanació

Compte! Al món del flirteig no hi ha res escrit, així com tampoc garanties. Pot ser que un dia la teva capacitat de deixar anar el teu enginy no es trobi en un bon moment o que la persona a qui intentes seduir no tingui ganes de parlar amb tu.

Així que, igual que et recomanem quan i on fer servir la teva gràcia, també t’advertim que, si no ho acabes de veure clar, no insisteixis i oblida-ho. Alhora, no te’n descuidis que ‘una retirada a temps és una victòria’.

(*) Aquesta notícia s’ha traduït originalment del castellà de la pàgina ‘CarácterUrbano’.