Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra

Cinc multes en només 20 minuts: una dona denuncia ser assetjada pels Mossos

La conductora va ser aturada fins a 5 vegades mentre circulava per l'autopista cap a Terrassa.

Cinc multes en 20 minuts. Aquest és el cas de la Noemí, la dona que anava cap a Terrassa dilluns a la nit per l'autopista C-58, que va ser multada cinc vegades pels Mossos d'Esquadra. Abans de la mitjanit, els policies la van aturar fins a quatre vegades sumant una sanció de més de 800 euros.

Segons ha compartit per les xarxes socials, el primer cop que la van aturar va ser per avançar pel carril del mig una furgoneta. Va ser llavors quan un cotxe de Mossos va aparèixer pel seu darrere fent llums per aturar-la. El vehicle la va avançar i va engegar les sirenes per a aturar-la. 

La Noemí va parar al seu darrere i un dels mossos va demanar-li el carnet de conduir per a multar-la. El policia li va dir que la multava per circular pel carril del mig entorpint el trànsit. «Li vaig dir que estava avançant i que no hi havia trànsit», explica la conductora. 

La segona multa

Després d'haver estat multada presumptament per entorpir el trànsit, la Noemí va continuar la seva trajectòria. Quan va arrencar la van tornar a parar, un altre cop per haver avançat un altre cotxe. «Va baixar l'altre mosso cridant com un boig i em va obrir la porta del conductor preguntant-me si el volia matar. Jo no vaig baixar del cotxe. Li vaig dir que es calmés perquè aquí era ell el que s'estava matant tal com m'havien fet parar al mig de l'autopista per segona vegada», assegura la Noemí. 

Seguidament, segons la conductora, el policia va prendre-li el carnet de conduir i li va dir que la seguís fins a la sortida, donant una puntada a la porta. «La seva actitud violenta em va espantar molt». La Noemí els va seguir i va parar al seu darrere. «Em van tenir molta estona aturada. No baixaven del cotxe i no em deien res». 

Després d'esperar-los, la Noemí va tirar endavant fins a posar-se al seu costat per veure si baixaven del cotxe i li tornaven el carnet. Els policies continuaven sense dir-li res i es va aturar més endavant. En aquell moment els Mossos van reaccionar. Van avançar-la engegant la sirena i les llums, per fer-la aturar de nou. 

«Van baixar els dos esveradíssims. Em vaig espantar moltíssim. Estava tremolant. La seva actitud era molt prepotent. Els vaig dir que es calmessin i que s'afanyessin perquè era tard, i que jo no havia fet res malament. Em van dir que em feien el test d'alcohol.»

La Noemí es va enfrontar contra ells. «Vaig perdre els papers i els vaig dir que potser eren ells els que havien begut». A més de la prova d'alcoholèmia li van fer el test de drogues, tots dos van donar negatiu. Malgrat tot, li van posar la segona multa per no obeir les ordres dels agents de l'autoritat en servei de regulació de trànsit. 

Els agents li van dir que podia marxar i incorporar-se a l'autopista. La Noemí va marxar obeint les ordres. 

La tercera

Després d'incorporar-se a la circulació els Mossos van tornar a aparèixer. Van tornar a encendre les llums i la sirena i la van aturar per tercer cop. Aquesta vegada li van dir que la multaven per circular amb els llums del darrere apagats. «El meu cotxe té llums sempre encesos al davant i amb els nervis i la por no vaig encendre els del darrere. Els vaig explicar això, que l'encesa dels llums de darrere no és automàtica». 

Segons la conductora, els Mossos no la van escoltar i no la van deixar marxar en pau. 

La quarta sanció

Després de la tercera sanció, els Mossos la van multar amb una quarta. Aquesta per no haver posat l'intermitent dret en incorporar-se. «Vaig agafar la multa i els vaig dir que això no quedaria així. Els vaig dir que eren patètics i que l'únic treball que tenien era molestar, posant en perill la circulació», admet que va perdre els papers. 

Quan marxava, la Noemí els va treure el dit del mig i els agents li van dir que rebria una cinquena multa, per falta de respecte i desobediència a l'autoritat.

La conductora assegura que aquesta cinquena sanció encara no li ha arribat, però que es va sentir en tot moment assetjada i espantada. 

Els 20 minuts d'interacció amb els Mossos han estat els més cars de la seva vida. La Divisió d'Assumptes Interns ha obert una investigació dels fets ocorreguts, després que la conductora hagi denunciat els fets per abús de poder.