Una noia menjant sa.

Els 5 senzills hàbits per perdre pes sense haver de fer dieta

Canvia certes actituds i comença bé la coneguda 'operació bikini'

Comença el compte enrere de cara l'estiu. Alguns de vosaltres heu estat previsors i us heu cuidat durant tot l'any, però molts hem de posar-nos ara les piles per poder lluir millor tipus els mesos de platja i calor. La nutricionista Azahara Rodríguez, ha ofert a l'espai 'Chance' de Mediaset cinc idees per aprimar-nos  en poc temps sense haver de fer grans sacrificis ni dietes estrictes:

Redueix els dolços i evita l'alcohol

Les begudes són una font de calories, sobretot les alcohòliques. «L'alcohol té multitud de calories buides que no ajuden en absolut per posar-te en forma», explica Rodríguez. Els  refrescos  estil cola són una font important de sucre.

Beu força aigua

Si pots, beu dos litres d'aigua  al dia, ja que t'ajudarà a depurar interiorment i aconseguiràs hidratar l'organisme. L'aigua és un gran aliat, i també ajuda el te verd o d'altres infusions que podem prendre esmorzant o després de dinar.

Una alimentació equilibrada

«Cal anar amb compte amb els hidrats, greixos i proteïnes, però el consell és seguir una alimentació equilibrada amb cinc àpats diaris», explica la nutricionista. No esperis resultats en pocs dies, però si ets constant, t'acostarà al teu pes ideal. A més, fins i tot et podràs donar algun caprici.

Les fruites i verdures, clau

Ja ho sabíeu, oi? Es tracta de dos productes imprescindibles en aquesta dieta, ja que alguns d'aquests els pots ingerir sense importar la seva quantitat. A més a més, tonifiquen el nostre cos. «Els tomàquets eviten que retinguis líquids, però també és recomanable fer una culleradeta d'oli d'oliva a totes les amanides», assenyala Rodríguez. Les fruites de temporada, a més de tenir baix nivell de greixos, són font de minerals i vitamines.

  

Consumeix grans complets

Ara que encara manquen pocs mesos per arribar al juliol és el moment idear per consumir grans, aliment genial per la seva riquesa en vitamines i minerals. Els cereals de blat també ens aniran molt bé per esmorzar.