Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas, en un meeting a Madrid

Sisme a C's: Els propis companys de partit demanen a Arrimadas que se'n vagi del partit

«El partit demostra manca de credibilitat i de visió política», insisteix el sector crític de la formació taronja

Ciutadans continua sense poder remuntar el vol. L'adeu d'Albert Rivera va representar quelcom més que una simple marxa. El partit, nascut a Catalunya, s'havia articulat sempre al voltant del seu geni i figura. Ara, dos anys i mig després, la formació taronja continua sense trobar el seu camí. 

L'exemple més clar és el darrer: renovadors, el sector crític de Ciutadans, ha exigit la dimissió de tota l'executiva del partit després dels discrets resultats de la formació a Castella i Lleó. Aquests s'adrecen a Inés Arrimadas i li demanen que convoqui un congrés extraordinari de refundació. 

«Li demanem grandesa, generositat i dignitat», li diuen sobre un partit que consideren «fracturat» i que ha de «ressorgir». «El partit demostra manca de credibilitat i de visió política», insisteixen. 

Arrimadas, l'oposició «sensata»

Inés Arrimadas encara no s'ha pronunciat al respecte. Tot i això, fa uns dies la presidenta de Cs va reclamar a l'executiu espanyol que sol·licités al Congrés la celebració d'un debat de política general perquè «Sánchez no segueixi tapant amb la crisi del PP els problemes que afecten els espanyols». 

La petició, que conicidia amb la pugna entre la cúpula del PP, buscava recuperar aquest debat que no se celebra des del 2015. 

Arrimadas, que ha identificat el seu partit com «l'oposició útil», ha assegurat que la situació que travessa el PP li genera «tristesa» i «vergonya». 

«Nosaltres sí que estem centrats a construir aquesta alternativa» perquè C's «és una oposició sensata que seu a resoldre els problemes de la gent».