Imatge de les escales de la catedral de Girona.

Una ciutat catalana, una de les més boniques del món pel 'The Wall Street Journal'

Aquesta ciutat que destaca per la seva increïble arquitectura ha entrat al rànquing de 'The Wall Street Journal'

Després de la notícia que dues platges catalanes va entrar a una llista de les 20 millors de tot Europa, ara li toca a una ciutat catalana. El mitjà nord-americà The Wall Street Journal ha elaborat una llista similar, però amb ciutats. I Girona ha estat l'escollida per formar part d'aquest rànquing. 

Són nou les destinacions escollides per l'esmentat mitjà i es reparteixen entre diferents localitzacions d'Espanya, França i Itàlia. Tanmateix, sense dubte, és Girona la que destaca dins d'aquesta llista. 

Girona
Girona té una gran oferta cultural | Ajuntament de Girona

Hi ha molts motius per visitar aquesta reconeguda ciutat, però The Wall Street Journal ha volgut exposar uns quants i Rac1 s'ha encarregat de recollir-los tots. 

La seva arquitectura no et deixarà indiferent

Un dels motius principals per visitar aquesta ciutat del nord de Catalunya és la seva «arquitectura antiga i el seu glamur mariner», com bé exposen els esmentats mitjans. I és que aquesta ciutat té una gran quantitat de monuments diferents com poden ser les cases d'Onyar, que destaquen pels seus vistosos colors, o el Monestir de Sant Pere de Galligants, una abadia que té dins el Museu d'Arqueologia de Catalunya.

Girona
Girona destaca per la seva arquitectura | Twitter @girona_cat

No obstant això, si hi ha un monument que destaca és la Catedral de Santa Maria. Aquest edifici presenta una barreja d'estils romànic i gòtic que no deixen indiferent a ningú. A més, aquesta és una visita obligada pels amants de les sèries, ja que la popular entrega de HBO, Joc de trons, va gravar algunes de les seves escenes a les escales d'aquesta obra arquitectònica.

Una ciutat plena de vida

A més, durant el mes de maig, Girona fa una festa anomenada 'Temps de Flors' que és molt popular i rep turistes d'arreu de Catalunya. Els carrers de la ciutat s'omplen de vida i colors. És una gran oportunitat de gaudir de la ciutat d'una forma completament diferent. 

I si hi ha un fet que caracteritza sense cap mena de dubte aquesta ciutat és que està plena de vida tot l'any. És ideal per gaudir de la seva gastronomia, per relaxar-se, per descobrir nous racons màgics i per aprendre. A més, està molt a prop de la Costa Brava i a només 40 minuts en tren de Barcelona. Per aquests motius, Girona és una ciutat ideal per visitar aquest estiu.