Una clínica de l'Opus Dei assegura que l'homosexualitat i la promiscuïtat provoquen gastroenteritis

El codi deontològic de l'hospital estableix que han de treballar «conforme les seves creences catòliques»

La Clínica Universitària de Navarra que assegura que l'homosexualitat provoca gastroenteritis és de l'Opus Dei | Cedida

La Clínica Universitat de Navarra, que és propietat de l'Opus Dei, assegura que l'homosexualitat provoca gastroenteritis. Així haurien informat en un document mèdic sobre les inflamacions gàstriques, disponible en el departament d'urgències del mateix centre, que té les seves instal·lacions a Madrid i Pamplona. 

Segons relata el 'Público', l'informe aporta «unes dades epidemiològiques que, a vegades, resulten essencials per a orientar l'etiologia», de manera que, paral·lelament, sosté que els hàbits sexuals —en referència a l'homosexualitat i la promiscuïtat— són clau per determinar possibles episodis de «proctitis, infeccions per shigel·la, salmonel·la, campilobàcter o gonorrea». D'aquesta manera estableixen una norma influenciada per un pensament catòlic amb trets fonamentalistes, ja que les creences condicionen directament la seva feina.  

Han de treballar conforme les ensenyances catòliques

«Els treballadors de la clínica han d'actuar d'acord amb les normes de l'ètica professional, conforme a les ensenyances morals de l'Església Catòlica», apunta el seu codi deontològic. En la mateixa línia, estableix que «totes les activitats de la clínica han de respectar rigorosament la vida de les persones des de l'inici de l'existència en la fecundació, fins al seu final en la mort natural, així com els principis de la moral catòlica sobre els aspectes relatius a la sexualitat i la procreació humana». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari