YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una cocteleria de Barcelona, entre les 20 millors del món

Ho diu l'organització del 'The World's 50 Best Restaurants'

Imatge d'arxiu d'un còctel en una barra d'un bar
El jurat del certamen està format per 540 experts | Pixabay

La cocteleria 'Paradiso' de Barcelona és la millor cocteleria de tot l'estat espanyol i una de les 20 millors del món. Ho diu l'organització del 'The World's 50 Best Restaurants' que ha elaborat la llista dels cinquanta millors bars d'arreu del món d'aquest 2020, la 'The World's 50 Best Bars'. Un esdeveniment virtual que té com a objectiu impulsar el sector, molt afectat actualment a causa de la crisi de la pandèmia del coronavirus.

L'establiment barceloní es posiciona al lloc número 19, pujant un lloc a la taula respecte a l'any passat i situant-se com el millor negoci del mercat espanyol en aquest sector. El podi d'establiments de l'estat el completen el 'Salmó Gur' de Madrid, al número 22 i tres llocs menys que l'edició anterior, i el 'Two Schmucks' de Barcelona, que passa del lloc 57 al 26. Més enllà, del tram 50 al 100, presentat la setmana passada, es troba el 'Dr Stravinsky' de la capital catalana, que ha baixat del número 52 al 25.

 

El projecte va néixer l'any 2009

Aquest és l'esdeveniment anual més gran en el mercat de la cocteleria encara que enguany s'ha hagut de celebrar de manera virtual. El projecte va néixer l'any 2002 de la mà del grup editorial William Reed Business Mitjana amb la llista dels 50 millors restaurants del món i uns anys més tard, el 2009, va sorgir la versió per a cocteleries. La intenció dels promotors és identificar els bars més rellevants del moment i els professionals més destacats del sector. 

El jurat el formen 540 experts anònims vinculats al sector de la cocteleria, procedents de 30 regions geogràfiques diferents i amb una distribució de gènere 50/50. El procés de votació es fa en línia i està supervisat per Deloitte. Sens dubte, posicionar-se en aquesta llista és tot un èxit per qualsevol establiment. Durant el moment de la publicació dels resultats, els establiments segueixen en directe la gala virtual i fins i tot connectats des dels seus propis locals pendents de la lectura de la llista del 'The World's 50 Best Bars'. 


Comentaris

envia el comentari