Científica treballant al laboratori en busca d'una vacuna contra el coronavirus

El comentari 'bomba' d'una parella completament aïllada pel coronavirus

Domingo, l'home de la parella, ha ofert una entrevista a 'El programa de Ana Rosa'

El caos i l'alarmisme que s'està formant al voltant de la propagació del coronavirus  ha propiciat que hi hagi persones que prefereixen prendre's la situació amb sentit de l'humor. Aquest és el cas d'un matrimoni que es troba confinat a l'hotel d'Adeje (Tenerife) a causa del protocol  establert perquè no es propagui el virus. Davant una situació tan inusual, el matrimoni ha decidit prendre-s'ho de la millor manera possible.

Des de 'El programa de Ana Rosa' han connectat amb ell a través d'una trucada telefònica, que Domingo ha contestat. La conversa començava amb «Com està, Domingo?». «Doncs home, pitjor que ahir, però millor que demà», ha explicat l'home.

I és que l'entrevistat admet que està molt avorrit perquè no poden sortir de l'habitació. A més, va subratllar que no tenen ni idea de quan podran sortir de l'hotel, i es queixava que ningú els informa sobre això: «No sabem si ens deixaran sortir en tres hores o per al raïm de nadal».

I, encara que no els obliguen a mantenir-se tancats a l'habitació, des de l'hotel i des de sanitat els aconsellen que sigui així. Domingo té una opinió clara sobre això: «Nosaltres som un matrimoni ple d'optimisme, però hi ha parelles amb nens petits fotent crits per tot arreu». Reconeix que la situació és delicada.

Preocupats per la manca de medicaments

Entre altres coses, el matrimoni està preocupat perquè s'estan quedant sense medicació i no saben si el personal sanitari de l'hotel podrà subministrar-ne més. Ana Rosa també va voler saber el motiu pel qual el matrimoni va decidir anar a Tenerife. Domingo va contestar que era per a celebrar que porten 52 anys casats: «Si això ens passa fa 25 anys, 30 o 40 anys, se'ns faria divertidíssim», ha admès l'entrevistat, contagiant el riure a la presentadora i els col·laboradors del plató.

«Això és definitiu perquè el matrimoni comprovi el sòlid que és, perquè estar 14 dies en la mateixa habitació sense poder sortir és una prova que no tots resisteixen» afegia la presentadora. Per a sorpresa de tots, Domingo, ni curt ni mandrós, va etzibar: «La meva dona qualsevol dia m'arrenca els ulls», entre riallades.

Domingo també va explicar que es passen el dia veient la televisió, llegint i xerrant perquè són un matrimoni «molt divertit». A més, també es mantenen en contacte amb la seva família i amics constantment, als quals Domingo els ha dit: «estic millor esquiant  que aquí, però què hi farem». Sens dubte, aquest és un clar exemple que, a vegades, és millor prendre's aquestes situacions amb humor  perquè es facin més suportables.

També et pot interessar...