Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oficials de quarentena desinfectant una residència d'estudiants a Gwangju, a la Xina

La novetat sobre el coronavirus que ha revolucionat les xarxes socials

Ja té més de 245.000 seguidors
Compte de Twitter parodiant el coronavirus
El compte sobre el coronavirus que triomfa a les xarxes socials | Twitter (@CoronaVid19)

A més de la gran preocupació per l’evolució del coronavirus a Catalunya i a la resta de l’Estat, els ciutadans han trobat la manera de fer-ne broma i així riure una mica gràcies a un sorprenent compte anònim que algun usuari ha creat a  Twitter  sota el nom del coronavirus i publica piulades fent-se passar per ell.

El coronavirus ha arribat a Twtitter

«Demà estaré a la plaça Major  infectant entrepans  de calamars». Aquest és una de les diverses piulades surrealistes que es poden llegir en el compte @CoronaVid19 de Twitter, on l'administrador es fa passar pel CoVid-19  en  to d'humor. La veritat és que, considerant que l'epidèmia –de moment els experts no l'eleven a la categoria de pandèmia– cada dia pot trobar-se entre els ‘Trending Topic’, ja trigava a aparèixer un compte d'aquestes característiques.

Així, en només un parell de dies, el compte de Twitter del Coronavirus ha aconseguit sobrepassat els 245.000 seguidors, una xifra que continua en creixement gràcies a les seves frases enginyoses, fent humor de la situació. Uns exemples són: «He de renovar-me  el passaport» o «Si no he arribat ja a Espanya, és culpa de la RENFE», tot i que ara ja el tenim per aquí, amb dos casos confirmats a Catalunya i diversos a Espanya. Com era d'esperar, hi ha grups amb opinions ben diferents i a alguns els ha fet molta gràcia l’ocurrència, però d’altres qüestionen on són els  límits de l’humor.

També et pot interessar...