Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persones sent tractades pel coronavirus a un hospital d'Itàlia

Nou cas a Sevilla pel coronavirus

Dels nou pacients en observació, vuit han donat negatiu i un, positiu

Confirmat un  cas  de coronavirus  a Andalusia. Un pacient ingressat a l'Hospital Verge de la Rosada de Sevilla és el primer cas confirmat de coronavirus, segons han indicat a fonts de l'Administració autonòmica. Aquest és el pacient de qui tenien més sospites, després que unes altres vuit persones també estiguessin en observació i donessin negatiu.

Vuit negatius i un positiu en coronavirus

Així, la Conselleria de Salut i Famílies ha assenyalat durant el mató d'aquest dimecres 26 de febrer que dels nou casos  comunicats pel president de la Junta, Juan Moreno, en una entrevista a 'Los Desayunos' de TVE, finalment vuit  han donat negatiu  i un continuava en observació pendent dels resultats, que finalment han donat positiu en coronavirus.

Entre aquest dimarts i dimecres han aparegut en la comunitat andalusa dos casos sospitosos a l'Hospital Universitari de Puerto Real (Cadis), dos a l'Hospital Macarena de Sevilla, un al de la Infanta Elena de Huelva, altres dues en el Juan Ramón Jiménez de la capital de Huelva i un a l'Hospital Torrecárdenas d'Almeria.

També et pot interessar...