'El Foraster ' visita aquest dilluns l'Ametlla de Merola

Fa plorar: Quim Masferrer emociona amb l'adeu de 'El Foraster'

El programa s'acomiada de la vuitena temporada amb unes paraules molt emotives

Verges, Castellserà, el Serrallo, la Vall de Bianya, Vilanova de Sau, Pratdip, L'Ametlla de Merola i Vilaller han estat els municipis catalans que han rebut en la vuitena temporada al Foraster. El Quim Masferrer ha visitat racons preciosos i ha conegut gent meravellosa que han sortit en la televisió de milers de llars catalanes. El programa s'ha convertit sens dubte, en el més emocionant de la graella de TV3, els riures, els plors i les sorpreses estan assegurades.

Per no parlar de l'agradable sensació que ens dona al nostre cos rebre una dosi del Masferrer. El presentador provoca un efecte en els espectadors totalment reparador. Un mal dia el converteix en bo, i un de bo en millor.

Un programa de capçalera

L'empatia del Quim Masferrer és un dels aspectes que ha fet que aquest programa, temporada darrere de temporada, continuï com una de les capçaleres de la televisió catalana. La manera en què tracta els veïns de les poblacions que visita, es digna d'admirar. Per no parlar, de la bona sensació que genera escoltar històries, passades o presents, que han viscut diferents persones de Catalunya.

El Foraster s'acomiadava amb un videoresum anunciant l'últim programa de la temporada que com és costum, agafant els millors moments de la temporada. «L'últim capítol de l'any ha arribat. Gràcies per compartir els vostres somnis amb nosaltres», publicava al seu Twitter oficial.

Les paraules d'acomiadament

Al programa de dilluns passat, set de novembre, es repassaven els moments més emocionants viscuts pel presentador en aquests vuit programes de la temporada. Així com les persones més especials que ha conegut, els moments més surrealistes, i les històries que li han tocat la fibra. Masferrer s'acomiadava amb unes paraules que han omplert els ulls de llàgrimes als més fidels del programa.

«Si una cosa tinc clara, és que els pobles de Catalunya n'estan plens de somiadors. Una vegada més, heu compartit amb mi els vostres somnis, les vostres il·lusions, les vostres històries. I només us puc estar agraït. Perquè gràcies a vosaltres, ser foraster continua sent un somni fet realitat».

No se sap si tornarà

Evidentment, els fans no volen que aquest programa s'acabi mai. Ara els dilluns a la nit estaran orfes sense la seva ració setmana de positivisme. Tot i que l'espera pot fer-se llarga, els espectadors no veuen l'hora de tornar a veure en Quim voltant pel territori.

De moment, el presentador ha publicat al seu perfil d'Instagram una imatge amb un text on explica tot el que s'emporta al cor d'aquesta vuitena temporada.

Les ganes que torni són moltes. Tot i això, els més fidels esperaran impacientment el seu ja mític crit. Sou molt bona gent!