Foto d'una persona traient diners d'un caixer.

Aquesta coneguda companyia de telefonia regala fins a 256 euros per recomanar-la

Aquest operador posa en marxa una important campanya

Una companyia de telefonia ha engegat una agressiva campanya amb el propòsit de captar nous clients. A més d'oferir unes tarifes avantatjoses, també pretenen tenir un gest d'agraïment amb els usuaris habituals. I és que, els permetran obtenir fins a 256 euros només recomanant l'operadora als seus amics i coneguts.

La companyia és Lowi, una de les més populars d'Espanya. Així, ha arrencat un ambiciós programa a través del qual els clients podran aconseguir una recompensa que va des dels 42 fins als 256 euros. Aquest pla, però, està pensat únicament per a aquells que ja siguin usuaris de l'empresa.

La campanya rep el nom de WeLowi i permetrà que molts s'emportin uns diners amb què no comptaven. Serà d'una manera molt simple i sense necessitat de fer cap esforç. Només cal recomanar els diferents serveis que ofereixen a altres persones que no siguin clients de l'operador.

D'aquesta manera es busca captar nous usuaris, sigui per a mòbil, fibra o per a tots dos productes. Tindran la possibilitat de fer fins a cinc recomanacions a l'any, per la qual cosa podran recórrer a més d'un amic o familiar.

Què he de fer per guanyar els 256 euros?

Cal aclarir que l'oferta d'aquesta companyia no és nova. De fet, ja fa un temps que funciona, encara que ara han volgut afegir-li un atractiu més gran proporcionant un major nombre de recompenses. Aquest programa va començar a funcionar el 5 de setembre passat i es mantindrà en actiu fins al proper dia 30.

Una persona manipula un telèfon mòbil davant d'un ordinador
És molt fàcil beneficiar-se del premi que ofereix aquest operador | GTRES

Per recomanar una línia de mòbil, el client de Lowi podrà aconseguir 42 euros, que seran 46 en el cas de la fibra. Per fibra i mòbil, el premi pujarà a 88 euros, mentre que per fibra i mòbil, més una línia addicional obtindran 130 euros.

Per dues línies addicionals la recompensa arribarà als 172 euros, mentre que per tres i quatre línies addicionals, la xifra pujarà a 214 i 256 euros, respectivament. Sense cap dubte, tot un al·licient per als usuaris de Lowi, però també per als nous, com comprovarem més endavant.

Com accedir a la campanya de Lowi?

És molt senzill beneficiar-se d'aquest pla de l'operador de telefonia. Perquè puguis guanyar aquests 256 euros sense moure gairebé un dit, a continuació et desvetllem els passos que necessites fer.

En primer lloc cal accedir a la teva àrea personal de Mi Lowi. Tens la possibilitat de fer-ho des de l'aplicació del mòbil o fins i tot des de la mateixa pàgina web. Qualsevol de les dues opcions és vàlida.

Quan et trobis dins serà el moment de triar el producte a recomanar, que pot ser mòbil, fibra o fibra+mòbil. Quan hagi triat el servei, serà el moment de decidir si et quedes amb la recompensa o la comparteixes amb l'altra persona. Tot dependrà de si vols donar un cop de mà a l'amic o familiar que t'ha permès obtenir aquests diners.

▶️ Vídeo del dia

No rebràs els diners de forma immediata

Necessites introduir el correu electrònic de l'usuari al qual vols convidar a Lowi. A més a més, podràs compartir la recomanació a través del correu electrònic, Twitter o WhatsApp. Això sí, has de tenir en compte que l'ingrés per part de l'empresa de telefonia no es farà de manera immediata.

Serà a partir dels tres mesos des que l'amic recomanat es fa client a través del link que t'haurà arribat al teu email o a través de missatge. Per tant, tocarà esperar unes quantes setmanes abans de tenir els diners a les nostres mans.