Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal revela que no s'hi sent a gust i que vol deixar-ho com més aviat millor

Roberto va viure un moment força complicat

Roberto Leal està acostumat a viure moments complicats a Pasapalabra. Són alguns anys ja al capdavant del concurs d'Antena 3 i pel plató hi han passat milers de famosos i concursants. En alguna ocasió, és possible que l'hagin posat en algun tipus de compromís, però gairebé sempre aconsegueix sortir indemne.

Això sí, aquest dimarts es va viure una situació una mica insòlita, que el va dur, fins i tot, a plantejar-se deixar el programa. Ningú no comptava amb la seva decisió, però semblava fart de tot el que estava suportant.

Una de les proves que més li agraden a Roberto del format és La pista musical. En aquesta ocasió va ser l'atleta Chema Martínez qui la va endevinar. Però el corredor, fins i tot, es va atrevir a cantar el tema, amb molt bona intenció, encara que sense gaire talent.

Abans que el presentador anunciés l'any de la cançó, el rival de l'esportista, Secun de la Rosa, es va encomanar a Camarón. Tot per imposar-se al joc.

▶️ Vídeo del dia

El sevillà els va anunciar que es tractava d'un tema del 1983. Chema va ser el més ràpid a prémer el polsador i va cantar Moonlight shadow. Va encertar el tema i va guanyar cinc segons per al seu equip, liderat per Orestes.

El popular atleta es va animar i va intentar que l'acompanyés Secun a ballar la cançó. El conductor del format el va animar almenys a fer els cors, però l'actor no semblava estar d'acord. «Sí, ara faré jo de la germana de Mike Oldfield», va contestar.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal va haver de demanar-li a un concursant que deixés de cantar. | Antena 3
 

Chema es va mostrar amb molta naturalitat, intentant treure la seva part més artística. Tot i això, les seves qualitats musicals no van acabar convencent els seus companys. Almenys, es va poder conformar amb encertar la resposta.

Roberto Leal no estava gaire còmode amb la seva interpretació i en to de broma li va fer una petició. «Para ja, seu i acabem amb això, si us plau», va sol·licitar ansiós.

«Com fas servir el falset per a aquestes cosetes», va dir-li l'andalús al corredor. Va aconseguir imposar-se en el joc, però, finalment, va decidir regalar-li a Secun, que es va mostrar agraït pel detall. «Accepto el regal perquè és una elit de l'esport, amb aquests cabells, guanyant les proves, tenint estil musical i, a sobre, cantant amb falset», va apuntar entre rialles.

Un dia abans, el presentador havia hagut de cridar l'atenció a l'actor per intentar fer trampes en una de les proves. Va passar també durant el joc musical. En aquesta ocasió, intentava ajudar una companya donant-li pistes.

«Secun, mira'm a mi», li va insistir el conductor del concurs. «Que et saps totes les cançons del món», li va dir el sevillà, intentant que respectessin les normes del format.

Roberto Leal, tot un líder

Roberto Leal ha aconseguit situar Pasapalabra com el concurs més seguit d'Antena 3. A més, és l'espai líder a la seva franja horària, aconseguint una quota de pantalla del 20%. Això enfonsa Sálvame, que pateix una caiguda constant d'espectadors.

Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any
'Pasapalabra' té molt d'èxit gràcies al paper de Roberto. | GTRES
 

Sense cap mena de dubte, les bones dades del concurs, unides també a les de ¡Boom!, consoliden Antena 3 com la cadena més vista. A més, catapulten l'informatiu de Vicente Vallés a dalt de tot, superant Pedro Piqueras.

Per mantenir l'interès en l'audiència, els responsables del format han decidit recuperar un dels grans duels. Rafa Castaño i Orestes mesuren les seves forces diàriament, captant l'atenció de milions de seguidors.

Roberto Leal, a més, té molta complicitat amb ells. Això fa que el concurs funcioni de meravella.