Interior d'unes oficines de l'Agència Tributària amb un treballador en segon pla

Compra pisos econòmics a les subhastes de l'Agència Tributària: ofertes a tot el país

Descobreix les gangues que pots trobar a través d'Hisenda

Tot arriba en aquesta vida i una de les decisions més importants de la nostra existència té molt a veure amb la compra d'un habitatge. La vida ens va molt bé i, després d'un temps treballant, prenem la decisió de començar a buscar un pis on passarem els pròxims anys.

Tot i que comprar casa és un dels grans objectius dels espanyols, la veritat és que el lloguer continua en auge. I és que aquesta forma de viure continua sent una de les notables apostes dels que volen viure més modestament. Per si no n'hi hagués prou, no s'han de deixar gaires diners en una sempre dolorosa hipoteca, ja que últimament arriben a unes xifres exagerades.

Atent a com pots comprar pisos barats a les subhastes d'Hisenda

Tot i això, els espanyols ens les enginyem per intentar comprar un habitatge que no sigui d'alt cost, tot i no ser fàcil la recerca. Moltes vegades, no ens podem permetre una despesa fora del normal i no ens queda més remei que recórrer a altres habitatges més barats com pisos de segona mà, pisos compartits, o gangues com els que comentarem a continuació.

Exterior d'un bloc de pisos de color gris i blanc amb balcons y finestres
Fixa't amb els pisos a què pots accedir a través de la subhasta de l'Agència Tributària | Getty Images

El cas és poder tenir el nostre propi habitatge en propietat per un preu més baix del valor de mercat. Un bon exemple n'és una de les opcions més atractives que ens atorga l'Agència Tributària.

Ho diem perquè la mateixa Hisenda té en propietat immobles, siguin habitatges, garatges, trasters o locals, a tot el nostre país que han estat embargats als seus amos originals. Doncs bé, ara molts d'aquests estan a la venda mitjançant una subhasta a què qualsevol ciutadà pot accedir sense cap mena de problema.

Els senzills passos a emprendre per accedir a la web de subhastes del BOE

En primer lloc, el que ha de fer la persona interessada en aquest tipus d'immobles de les subhastes de l'Agència Tributària és registrar-se. Ho ha de fer en una web, més concretament al portal de subhastes del Butlletí Oficial de l'Estat.

Només caldrà fer ús d'un certificat digital o Clave Pin, això sí, en aquest darrer cas, t'has d'haver registrat en aquesta opció de manera presencial.

Després que executem el registre, entrarem amb el nostre propi usuari i contrasenya i veurem tot el que està a l'abast de les nostres mans. I és que podrem veure tant les licitacions que hi ha en temps real sobre certs immobles, com també podem presentar la nostra licitació.

Vista exterior d'un bloc de pisos de color blanc amb balcons de cristall
Si vols un pis barat, entra al portal del BOE | Getty Images

 

Fins a 262 immobles pels quals pots licitar al web del Butlletí Oficial de l'Estat

Així les coses, els pisos estan dividits per províncies una vegada accedim a aquesta pàgina web. Actualment, l'Agència Tributària té uns 262 immobles a tot el territori nacional i podem analitzar detalladament cadascun i si ens interessa recórrer a aquesta subhasta.

Després, triarem la província on volem comprar l'immoble i ens en sortirà el llistat. En aquest, ve detallada la mida, la distribució i altres dades d'interès de la nostra possible compra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Després de clicar sobre l'immoble que més ens agrada, obtindrem molta més informació i se'ns donarà el 'link' corresponent a la web de subhastes del BOE per començar aquesta licitació. Cal assenyalar que a cada immoble que puguem veure en aquesta pàgina web, hi ha una data de caducitat de la subhasta.

És el moment en què expira la citada i ja podrem saber amb certesa si hi ha hagut sort i si per fi podem tenir un pis en propietat, cosa que segur que ens satisfarà d'una manera notable.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!