Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pal o columna exterior amb el logo de CaixaBank davant del mateix banc

El compte de CaixaBank especialment dissenyat per a la gent gran: 9 grans avantatges

Ofereix un millor servei i atenció a les persones de més edat

La gent gran fa molt de temps que reivindica un millor servei per part de les entitats bancàries, i les seves peticions acaben de ser escoltades per part de CaixaBank. La firma catalana acaba de treure al mercat un compte pensat per a aquest col·lectiu.

El sector financer ja fa uns quants anys que aposta de manera decidida per la digitalització. Això ha comportat el tancament d'oficines i pràcticament l'obligatorietat d'operar als caixers i a través de la banca en línia.

En aquest sentit, les persones de certa edat es troben totalment desprotegides per la manca tant de recursos com de destresa a l'hora de desenvolupar-se davant d'aquestes situacions. Molts han quedat pràcticament desplaçats del sistema financer.

Qualsevol operació bàsica, com ara la retirada d'efectiu o el pagament d'un rebut, ha esdevingut inaccessible per a ells. Se'ls obliga a treballar amb els caixers o per internet quan els coneixements que tenen són mínims. I tampoc és que se'ls ofereixin altres alternatives.

Una dona d'esquenes utilitzant un caixer automàtic de CaixaBank
Els clients de més edat de CaixaBank ho tindran més senzill per operar al banc | Europa Press

Ara, CaixaBank s'ha proposat donar-los un cop de mà amb un compte específic per als més grans de 65 anys. Es presenta amb una sèrie de serveis exclusius que oferiran una atenció més personalitzada i completa.

Els 9 beneficis del compte Sèniors de CaixaBank

Els clients del compte Sèniors podran recórrer a qualsevol moment de l'entitat bancària, sigui a través de la xarxa de sucursals, per telèfon o per Internet. Per intentar arribar a la major quantitat possible de jubilats, promocionen els 9 avantatges que presenta aquest producte financer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

  1. Disposen de 2.000 assessors especialitzats que tenen dedicació exclusiva.
  2. Reforçaran les oficines bancàries amb 1.350 persones per prestar una millor atenció als clients.
  3. Els caixers que posin a disposició dels usuaris seran de fàcil utilització i adaptats per a les llibretes.
  4. Oferiran més de 3.000 sessions formatives presencials per afavorir-ne l'aprenentatge en l'ús de les noves tecnologies.
  5. Compten amb una àmplia xarxa d'oficines i caixers a més de 2.000 municipis.
  6. L´horari d´atenció en caixa no tindrà restriccions. Al contrari del que passa en molts casos, on es limita l'horari i els dies.
  7. S'oferirà un acompanyament personal per a la utilització dels caixers.
  8. El pagament mensual de les pensions s'avançarà al dia 24.
  9. Es presta una atenció personalitzada per telèfon i WhatsApp.

Tot i això, la campanya de CaixaBank va molt més enllà d'això. Es mostren especialment ambiciosos amb el propòsit de captar nous clients entre el col·lectiu de gent gran. També posen a la seva disposició una targeta sense comissions d'emissió i manteniment.

Muntatge amb mans d'una persona gran i un cercle amb diversos bitllets d'euro
Els més grans tindran més ajudes per part del banc | Getty Images Signature, DAPA Images

Un altre dels atractius que ofereix la firma catalana serà CaixaBankNow. Consisteix en un servei online amb què podran consultar rebuts, fer transferències o sol·licitar cita prèvia, entre altres coses.

Tampoc ens hem d'oblidar d'altres propostes que tenen. Entre elles, hi ha la Renda Vitalícia o el Valor Actiu Unit Linked, publica el portal Economia Digital.

Un servei més enllà del financer

A CaixaBank no només es proposen ajudar els clients de més edat amb els comptes. També compten amb el servei MyBox Protecció Senior. Es tracta d'un mètode de protecció personal i benestar que està disponible les 24 hores del dia durant tot l'any.

Garanteix una certa seguretat tant dins com fora de la llar, actuant de manera immediata davant de qualsevol situació d'emergència. Això és possible gràcies a la seva avançada tecnologia i disseny d'alta rellotgeria, expliquen.

Aquest 'pack' té un preu de 1.980 euros, que es dividirà en 60 rebuts de 33 euros mensuals. En aquesta quantitat apareix recollit tant l'aparell com el servei de manteniment.