Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria

Nou capítol en el cas Mainat: el seu fill assegura que han passat coses «terribles»

«Em faria molta vergonya explicar-les en públic i desitjaria que mai sortissin a la llum», ha dit Pol Mainat en un missatge enviat a 'Sálvame'

Embolica que fa fort. El cas Mainat no cessa i cada dia, per a sorpresa de tothom, porta un nou capítol. Després que durant la matinal d’aquest divendres una dona desconeguda s’hagi presentat a la residència de Josep Maria Mainat i hi hagi intentat accedir-hi a base de crits i empentes, el cas sembla que fa un nou gir. El fill del director de Gestmusic, Pol Mainat, ha trencat el seu silenci a través d'un comunicat a 'Sálvame' assegurant que «són moltes les coses que han passat en l'últim any i moltes han estat terribles». 

En un missatge llegit per Jorge Javier Vázquez, el fill de Josep Maria Mainat i Rosa Maria Sardà prossegueix per explicar: «Em faria molta vergonya explicar-les en públic i desitjaria que mai sortissin a la llum».

«Vull explicar que tot el que està passant al llarg de les últimes hores són coses que no sabíem. Ni el meu pare ni ningú de nosaltres coneixem a totes les persones que apareixen per casa nostra. El meu pare mai ha participat en aquestes activitats —assegura en relació al episodi de la dona que ha irromput durant el matí d'aquest divendres a casa seva— i s'ha limitat a intentar a ser un bon pare com ho ha estat sempre amb mi», diu. 

Finalment Pol Mainat ha explicat que confia que la justícia pugui actuar i recorda: «No tinc por. Espero que els culpables de tot això paguin per aquesta situació».