El comunicat de Robert Moreno per acomiadar-se de la selecció espanyola de futbol

«La meva experiència com a seleccionador absolut va començar i ha acabat igual, amb sabor agredolç»
Robert Moreno
Luis Enrique va demanar que Robert Moreno no formés part del seu cos tècnic quan tornés a la selecció  | Gtres

 

Amb la polèmica per tornada de Luis Enrique encara molt viva, Robert Moreno, exseleccionador nacional de futbol, ha realitzat un comunicat oficial acomiadant-se de la selecció i de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

 

El comunicat

 

«Després del que ha passat aquests últims dies i després de l'acord aconseguit el dimarts 19 de novembre, sento la necessitat de realitzar un comunicat per agrair el suport rebut durant aquests mesos i acomiadar-me del càrrec de seleccionador nacional.

  

Davant una situació extrema com la que vam viure a Malta, em va tocar assumir la direcció de l'equip de tots. L'objectiu de la classificació que se'm va encomanar s'ha aconseguit de manera folgada. Tant de bo no s'hagués donat mai aquesta situació. Ara estaríem igualment classificats.

  

Valorar les últimes hores en el càrrec, o fins i tot els últims dies, només serviria per entrar en una espiral de retrets i justificacions per cadascuna de les parts. No ho faré. No li veig cap sentit.

  

Tinc la consciència tranquil·la. És impossible agradar a tothom, però us dic sincerament que respecto tots i totes les opinions. Sempre he mantingut que sóc un home de paraula, que no seria impediment en el cas que Luis Enrique decidís tornar a entrenar. Així ho he fet encara que hagi suposat la meva sortida. Li desitjo el millor perquè les seves alegries seran les nostres.

  

Gràcies a tots els jugadors per la seva dedicació i entrega en totes les concentracions. He tractat de ser just, honrat i directe amb ells. He volgut ajudar-los a desenvolupar la seva tasca en el camp de la millor manera possible.

  

Vull destacar que no hagués estat possible per a mi desenvolupar aquesta tasca sense Luis Enrique, Rafel, Joaquín i Jesús. No perdo un staff, el que deixo enrere són amics. Sense oblidar-me dels auxiliars, persones molt importants en un equip i que mai són prou reconegudes.

  

He sentit l'afecte de la gent i només puc dir-vos gràcies. Gràcies als centenars de desconeguts que us heu acostat per a animar-me i felicitar-me. Us porto per sempre en el cor.

  

Agraeixo a tots els integrants de la Real Federació Espanyola de Futbol el tracte rebut durant la meva estada a la selecció absoluta. M'he sentit estimat i respectat.

  

I finalment, una menció especial als mitjans de comunicació pel tracte que m'heu donat en tot moment. Heu estat molt perspicaços en totes les rodes de premsa. He intentat ser respectuós amb tots i he procurat atendre-us sense distinció i tractant de ser amable i sincer.

  

Espero que em valoreu pel que he realitzat, no per qui soc. És el que jo he tractat de fer en la selecció amb els jugadors, en cada convocatòria. No vull deixar de demanar perdó a qui se sentís ofès per no donar l'última roda de premsa. Les circumstàncies m'ho van impedir.

  

La meva experiència com a seleccionador absolut va començar i ha acabat d'una mateixa manera, amb sabor agredolç. Toca mirar cap endavant i afrontar nous reptes com a entrenador en la meva passió, el futbol. Estic preparat per afrontar el repte de liderar nous projectes».

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari