port

Les 'Nits al Serrallo' tornen dissabte amb un concert de jazz gratuït

El músic tarragoní Juanjo Hernández obrirà una nova edició del cicle musical del barri mariner

El cicle musical de les 'Nits al Serrallo' torna a caminar aquest cap de setmana  amb un concert de jazz gratuït previst per dissabte, 3 d'agost, a partir de les 22.00 hores. Anirà a càrrec de la 'Juanjo Jazz Band', una agrupació encapçalada pel músic local Juanjo Hernández que actuarà a la Pèrgola serrallenca del Moll de Costa. Amb la tornada de les 'Nits',  s'obre una de les activitats més esperades de l'estiu als voltants del Port de Tarragona.

Les activitats, però, van més enllà del jazz d'Hernández. Aquest divendres, 2 d'agost, les Nits del Museu del Port també es poden les piles amb la proposta d'una visita teatralitzada adreçada a tothom sota el títol de 'Descobrint les Amèriques'. També és una iniciativa gratuïta, si bé des de l'organització demanen que es reservi plaça prèviament a través del correu electrònic museuport@porttarragona.cat.

Música, visites, ioga i exposicions: les propostes del Port de Tarragona per començar l'agost

Una tercera activitat del cap de setmana, gratuïta i d'accés lliure, serà una masterclass de ioga prevista per aquest dissabte 3 d'agost, entre les 19.00 i les 21.00 hores, al Tinglado 1 del Moll de Costa. Val a dir que, més enllà de les propostes concretes del cap de setmana, actualment hi ha tres exposicions en marxa a les instal·lacions portuàries: els 'Ninots' del dibuixant altafullenc Víctor Centelles, al Tinglado 1, l'exposició de la XXI Biennal d'Art Contemporani, també al mateix espai, i la mostra del 'Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern' del vestíbul del Museu del Port.