Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'Omar, de 'Joc de Cartes', en una entrevista al programa 'Planta Baixa' de TV3.

Un dels concursants del 'Joc de Cartes' menysprea un altre restaurador: «Pobret...»

L'Omar, participant del 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres, va parlar aquest dijous al 'Planta Baixa' de TV3

El 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres passat va donar molt a parlar. En Marc Ribas i el seu equip buscaven el restaurant de la ciutat comtal amb les millors postres i en Miquel va ser el restaurador premiat amb el xec de 5.000 euros, gràcies a les puntuacions dels seus companys. D'aquesta manera, Comida Codac era el local vencedor.

Una confrontació molt emotiva, ja que el guanyador del programa va trencar a plorar quan va veure les valoracions de la resta de xefs. Encara que ens sembli que no, de vegades necessitem que algú ens digui que fem una bona feina. Gràcies a aquest reconeixement, en Miquel no va poder evitar emocionar-se. 

Encara que no tot va ser de color rosa. Així ho vam poder veure aquest dijous a l'emissió 'Planta Baixa' de TV3 presentada per Agnès Marquès. Aprofitant que tot just dimecres 'Joc de Cartes' va ser guardonat amb el premi Ondas, Marquès va connectar en directe amb un dels participants del programa, l'Omar.

«Marc Ribas, el presentador de 'Joc de Cartes de TV3', el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, va recollir el Premi Ondas i va fer un agraïment "a tots els restauradors, cuiners i cuineres que han volgut jugar amb nosaltres"».

«La gent que no es deixa ajudar...»

Com dèiem, 'Planta Baixa' va voler parlar amb un dels restauradors del programa de gastronomia de dimecres, l'Omar, del Bar Omar i les seves declaracions no van deixar indiferent a ningú. En primer lloc, va parlar d'en Miquel, el guanyador, i gran amic seu. L'Omar només tenia bones paraules pel seu company de professió.

El to de l'entrevista, però, va canviar quan Marquès va anomenar a l'Àlex de Cal Trapella. «L'Àlex pobret doncs... que continuï amb la seva vida. Jo no puc fer res. Jo l'ajudaria, però no es pot. Perquè la gent que no es deixa ajudar, no es pot ajudar», declarava el cuiner deixant tothom amb la boca oberta.

Fotomuntatge de dos restauradors del 'Joc de Cartes' de dimecres
L'Omar i l'Àlex, participants del 'Joc de Cartes' de dimecres. | Twitter

Amb aquestes paraules, el mal rotllet entre ambdós restauradors es feia evident. I va continuar. «A la vida, si no en saps t'ajudes dels que en saben. Jo tota la vida he après dels grans, llavors a poc a poc vas fent la teva via», concloïa el propietari del Bar Omar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp