Manifestants asseguts davant la Delegació del govern espanyol amb cartells de 'Sit and Talk' el 21 d'octubre de 2019

L'única condició de Tsunami Democràtic perquè el Clàssic es jugui amb normalitat

El moviment ha comunicat la seva condició a través de les xarxes socials

Després d'anunciar l'acció que es vol dur a terme el pròxim 18 de desembre poques hores abans que es disputi el Clàssic al Camp Nou, Tsunami Democràtic ha compartit a través del seu perfil oficial de Twitter quina és la condició que ha demanat al FC Barcelona perquè el partit es pugui jugar sense cap dificultat.

El moviment va anunciar ahir al matí una convocatòria «massiva» als afores de l'estadi barceloní a les 16.00 hores. Una mobilització que podria no afectar el partit si el club blaugrana accepta la seva proposta. Així doncs, Tsunami Democràtic demana «garantir la presència del #SpainSitAndTal a les grades i al terreny de joc».

La «impossibilitat» de pactar amb els clubs

En el comunicat compartit ahir al matí per Tsunami Democràtic, el moviment posava de manifesta  la «impossibilitat» de pactar amb els clubs «l'oportunitat de fer visible a les grades i al camp» el missatge de «crida al diàleg que Espanya ignora». És per això que ha decidit realitzar la convocatòria.

En el text s'indicava que ja hi ha més de 18.000 persones que s'han sumat a la iniciativa  i ho han fet mitjançant diversos canals. Tots aquests participants «ja han rebut les consignes pertinents i s'han organitzat per desenvolupar les accions previstes». El moviment ha marcat quatre punts de trobada a l'exterior del camp tot dividint a les persones segons la seva procedència geogràfica perquè es concentrin en zones concretes.

També et pot interessar...