La Guàrdia Urbana de Barcelona desmantellat una festa al restaurant 'Cachitos'

Enxampen 2 famoses ‘influencers’ en la polèmica festa il·legal a Barcelona

Una tercera 'influencer' barcelonina hauria celebrat una altra festa el mateix dia

Aquest passat dissabte a la nit la Guàrdia Urbana desmantellava dues festes il·legals a Barcelona, totes dues amb una seixantena de persones. Una d'elles va tenir lloc al restaurant 'Cachitos' que està situat a la Rambla Catalunya.

La celebració comptava amb 67 assistents, molts dels quals no duien mascareta, que no mantenien les distàncies de seguretat i incomplien diverses mesures establertes per intentar frenar la pandèmia del coronavirus.

La Guàrdia Urbana, que es va personar al local després de ser alertada per un veí, va denunciar al responsable del local i als assistents a la celebració.

Diversos 'influencers' barcelonins hi participaven

Ara s'ha fet públic que entre la seixantena d'assistents que hi havia a la festa il·legal celebrada al restaurant 'Cachitos' de la Rambla hi havia 'influencers' molt coneguts, segons ha desvelat el compte 'Belleza Falsa'. Així doncs, les dues joves 'influencers' que van ser enxampades sortint de la festa i que ha identificat el compte mencionat anteriorment són Ares Aixalà, amb més de 160 mil seguidors a Instagram, i Julieta Padrós, que té en més de 140 mil.

El compte va poder identificar a les joves a causa de les peces de roba que vestien aquella nit i que les càmeres de Cuatro, que estaven al lloc dels fets, van poder gravar. Aixalà va ser identificada per l'abric que duia, ja que anteriorment havia compartit una foto al seu compte amb aquest mentre que Julieta va ser reconeguda per la bossa de mà.

Festa d'aniversari il·legal a l'altre 'Cachitos'

El mateix dissabte una altra coneguda 'influencer' barcelonina celebrava la seva festa d'aniversari a l'altre restaurant 'Cachitos' de Barcelona, situat a l'avinguda Diagonal. L'instagramer Andrea Belver, amb més de 411.000 seguidors, la jove va compartir una imatge a les seves xarxes socials ensenyant com havia preparat el local la taula per a 11 persones per a celebrar els seus 23. Segons recull 'Metrópoli Abierta', després del sopar Belver hauria anat amb els seus amics a la festa il·legal que se celebrava a l'altre local de 'Cachitos'.

Fins al moment, cap de les 'influencers' s'han pronunciat davant aquestes acusacions. No obstant això, han restringit als comentaris i han esborrat qualsevol rastre que les pugui relacionar amb les festes.

Es filtra un vídeo d'una altra 'influencer' de festa

El compte també ha revelat, fa unes hores, que hi hauria una altra 'influencer' que hauria decidit saltar-se les mesures de seguretat contra la covid-19 i assistir a una festa celebrada durant la pandèmia. Es tracta de Mariona Autran, que compta amb més de 176 mil seguidors, i que també ha estat reconeguda pel 'look' que duia a la festa. Segons explica el compte, el vídeo el va filtrar, fa uns dies, algú proper a ella.