Pedro Sánchez, molt enfadat amb l’atac que ha rebut la seva dona, Begoña Gómez

Un periodista ha comparat la dona de Pedro Sánchez amb Melania Trump i altres primeres dames

Pedro Sánchez i Begoña Gómez en un acte d'inauguració a Nova York
Begoña i altres primeres dames han estat insultades i comparades amb Melania Trump | Europa Press

Si alguna cosa tenen en comú les primeres dames de la política és l'afany que tenen alguns de comparar-les. No se li escapa a ningú que cadascuna té el seu propi estil on es mouen al seu parer. No obstant això, crida  encara més l'atenció i enfureix en grau suprem que sempre siguin les dones dels dirigents— i no aquests mateixos— les que es trobin sempre sota la lupa d'alguns periodistes que es prenen la llibertat de comparar i qüestionar els diferents estils.

Alguns ho fan amb respecte atenent qüestions purament d'estil i moda, mentre que uns altres, com per exemple Juan Abreu, amb desqualificacions brutals que danyarien a qualsevol.

Begoña Gómez en el punt de mira

El columnista d’ 'El Mundo', Juan Abreu, li ha dedicat unes paraules fora de lloc a Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, on li ha criticat amb duresa. Les seves paraules no han passat desapercebudes en les xarxes socials on s'ha creat una polèmica entorn de la figura de Begoña.

'Melania Trump nua és com una visita privada i nocturna al Partenó' així titula Abreu la seva columna periodística on lloa la bellesa de la primera dama dels Estats Units i la compara amb altres «dames espanyoles» entre les quals destaca la dona de Pedro Sánchez.

«Comparar a Melania amb les primeres dames d'altres països del món occidental és un exercici cruel. La primera dama espanyola, per posar un exemple (i això és extensible a totes les vicepresidentes i ministres espanyoles) destaca per la seva presència tosca i cartilaginosa i una absència total d'elegància, sensualitat i mèrits estètics» escriu Juan Abreu deixant-la per terra, no només la figura de Begoña Gómez sinó la d'altres polítiques espanyoles.

Però el seu 'homenatge' a la dona del President no acabava aquí. Perquè Abreu encara va més enllà i assesta un cop brutal, despietat i amb un to d'allò més masclista: «Ja sé que pot semblar una exageració, però jo mateix, i estic segur que molts comparteixen el meu sentir, preferiria tenir comerç carnal amb un dromedaria a tenir-ho amb una d'aquestes dames, d'altra banda molt respectables, això sí» comentava.

Un article d'allò més desagradable

El to bavós que desprenen les paraules de Juan Abreu no ha passat desapercebut per als lectors de 'El Mundo' que no donaven crèdit als quals els seus ulls estaven llegint.  Una massa de comentaris despectius un darrere l'altre, que no han fet sinó escalfar els ànims dels usuaris de les xarxes socials que no han trigat a carregar contra Abreu.

«Fastigós que hi hagi persones així, que no tinguin pudor a exposar els seus pensaments de merdes, però el mitjà que li dóna espai per a fer-lo?», «Poques coses tan vomitives com aquests ‘pajilleros’ amb disfunció erèctil», «Les dones no són un objecte, Juanito. És tot molt poc encertat» són algunes de les respostes que ha rebut l'article del columnista.


Però lluny de molestar-se, i sabent el que les seves paraules anaven a provocar, Juan Abreu compartia el seu polèmic article en el seu compte de Twitter sota el títol 'Una altra vegada. Gaudeixin'. Alguns han usat una foto de l'escriptor per a criticar les seves paraules: «No ofèn el que vol sinó el que pot. I vostè no pot» escrivia un usuari mentre uns altres el qualificaven de «nauseabund», «repugnant» i «miserable».

Sens dubte, si Juan Abreu volia polèmica ho ha aconseguit, perquè només cal donar un cop d'ull a les seves xarxes socials per a saber com han calat les seves pèssimes paraules en els usuaris de Twitter i entre alguns lectors del periòdic que no donaven crèdit al que acabaven de llegir.


Comentaris

envia el comentari