Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Futbol

El conegut futbolista espanyol que acaba d'anunciar que pateix càncer

El jove jugador de futbol ha anunciat que té un limfoma de Hodgkin

Kirian Rodríguez s'ha afrontat a una de les rodes de premsa més complicades de la seva vida. Durant les darreres setmanes, hi havia hagut moltes especulacions sobre l'estat de salut del futbolista. Finalment, ell mateix ha decidit comunicar-ho.

«Començo una lluita a part en un partit completament diferent del que teniu vosaltres aquesta setmana, però us dono tot el meu suport». Amb aquesta frase, Kirian Rodríguez explicava que patia un limfoma de Hodking.

En aquesta roda de premsa, Kirian Rodríguez explicava com va començar tot durant les vacances:

«Sentia que alguna cosa al meu cos no anava bé i no em trobava a gust físicament, tenia mal de ronyons, inflamació i malestar», explicava el jugador. Durant les primeres proves a què va ser sotmès, van descobrir que tenia la melsa inflamada.

«Quan arriba la pretemporada i tinc les proves físiques comunico al club que durant les vacances no m'he trobat bé físicament, que hi havia coses al meu cos que no estaven bé,  dolors als ronyons i inflamacions que no eren normals» narrava Kirian Rodríguez.

Kirian anuncia que padece cáncer: "Tengo un linfoma de Hodgkin" I MARCA

Després d'això, els metges van decidir ingressar-lo a l'hospital i va ser llavors quan va donar positiu en COVID-19. Amb l'ingrés hospitalari, el club de Pío XII va emetre un comunicat: «Demano que em feu costat, s'estan fent proves i és preferible dir a la gent que és una possible Covid, que hi ha símptomes i que no se sap».

Amb totes les proves realitzades finalment van arribar el diagnòstic: «Gairebé tot indicava que era un limfoma, sense tenir un nom concret, sense tenir un nom precís. M'aconsegueixen extreure'n un gangli per analitzar-lo i es confirma que tinc un limfoma de Hodgkin, un càncer» relatava Kirian Rodríguez.

Shakira, a un paso de ir a la cárcel en plena separación con Gerard Piqué

D'aquesta manera, acabaven totes les especulacions sobre el seu estat de salut, que diversos mitjans de comunicació volien avançar sense respectar el dret a la privacitat, cosa que ell mateix ha lamentat.

Kirian Rodríguez haurà d'agafar la baixa

Kirian Rodríguez haurà de romandre un temps aturat i allunyat del terreny a causa del tractament. «No em tindran gaire lluny d'aquí» explicava el jugador amb un tímid somriure.

Gairebé al final de la roda de premsa, l'esportista va voler agrair a tots aquells que han estat al seu costat durant aquests mesos tan convulsos. I que tant per a ell com per a la seva família han estat molt durs, a causa de la incertesa.

En concret, Kirian Rodríguez ha fet una especial menció a 'Doc' i a Clara Quintana «que van estar molt atents» . També va tenir unes paraules per a la seva doctora, ja que «va estar molt pendent de mi i no només em va estar cuidant a mi, sinó sobretot a la meva família».

Molt emotiu, es va acomiadar de la roda de premsa, i també de manera molt esperançadora. Kirian comentava que ara «començava la lluita» i que l'afrontava amb força, «no vull que vinguin amb el missatget de pena de: vinga, ànims, que me'n sortiré»  relatava Kirian Rodríguez.

A més, recordava «al desembre tindran el millor mercat d'hivern perquè tornaré, així que no hi ha gens de pressa» comptava amb un encoratjador somriure. Kirian Rodríguez estava sent un dels noms de qui més se sentia parlar durant la darrera temporada. I és que, cada cop estava més a prop d'entrar a l'elit del futbol espanyol. No obstant això, a causa d'aquest inconvenient, primer s'haurà de recuperar, per tornar amb més força que mai, i assaborir de nou els seus èxits.