Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Rodríguez amb una camisa blanca

Sergio, el secretari del PP que ha mort tràgicament amb 33 anys: tenia dues filles

Rodríguez ha mort en un tràgic accident de trànsit

Dol i consternació al Partit Popular. Sergio Rodríguez, jove secretari del partit de només 33 anys, ha perdut la vida en un tràgic accident de trànsit a Alacant. L'accident va tenir lloc dilluns passat, 1 d'agost, a la CV-854, a Asprella (a la província d'Alacant), a les 18.00 hores.

El jove ha mort després d'un xoc frontal entre el vehicle on viatjava i un camió. 

Rodríguez tenia dues filles

El jove polític de 33 anys deixa així òrfes les seves dues filles i una prometedora carrera política. Tècnic Superior en Administració i Finances i amb una formació en xarxes socials, Rodríguez havia aconseguit ascendir a secretari general del PP a Elx fa tot just uns mesos.

El 2019, després d'arribar a ser regidor del partit a l'Ajuntament d'Elx, es va quedar a les portes de tenir un seient al Congrés dels Diputats. Des d'allà, avui els companys envien suport a la família.

Feijoó, també consternat

Un dels primers a lamentar la pèrdua ha estat el líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, que afirma sentir-se «consternat després de rebre la terrible notícia de la mort de Sergio Rodríguez, secretari general del PP d'Elx».

Ha continuat mostrant els seus «condols a la seva dona, les seves filles i els seus éssers estimats en aquests durs moments» i el seu «afecte a tota la família del Partit Popular d'Alacant».

«No ens ho podem creure»

No ha estat l'única veu pública que ha reflexionat sobre aquest tràgic accident. Carlos Mazón, president del PPCV, s'ha pronunciat per Twitter amb motiu de la mort del dirigent il·licità. «De vegades la vida no ens ajuda a entendre-la. Sergio és futur, vida, amistat, Elx i família. Se'ns en va i no ens ho creiem», escrivia sobre una foto de la jove víctima.

Sergio Rodríguez, doncs, pare de dues filles i amb una prometedora carrera per davant, mor amb només 33 anys. Des de CatalunyaDiari enviem el més sentit condol a la seva família.