Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Periodista TV3

Un conegut periodista de TV3 anuncia que pateix «una malaltia de pronòstic incert»

El corresponsal de guerra Nicolás Valle comunica que li han detectat un problema de salut

Nicolás Valle ha anunciat a través de Twitter que pateix «una malaltia de pronòstic incert». El conegut corresponsal de guerra de TV3 ha fet saber als seus seguidors que li han detectat un problema de salut que afectarà la seva rutina.

El reporter és un gran consumidor de les xarxes socials. Sobretot de la plataforma Twitter, on acostuma a compartir articles, pensaments i anècdotes personals amb un to crític que el caracteritza. Potser per això compta amb més de 15.700 seguidors.

Aquesta vegada, però, el motiu era ben diferent. A través d'una piulada, el periodista ha anunciat que no es troba en el seu millor moment i això tindrà conseqüències en el seu dia a dia:

«He comunicat als professors i als meus alumnes de UIC Barcelona que pateixo una malaltia de pronòstic incert. He demanat disculpes per les possibles absències i he sentit el seu escalf. Després hem parlat de les Guerres dels Balcans i ha estat la millor classe de la meva vida. Neka je».

«Encara queden moltes històries per explicar»

Valle no ha volgut entrar en detalls sobre el problema de salut que pateix. Tanmateix, el periodista ha volgut treure 'ferro a l'assumpte' amb una segona piulada on deixa clar que té intencions de continuar exercint com a professional periodístic: 

«També espero fer les meves millors cròniques i vídeos. A veure si ho aconsegueixo d'una vegada per totes després de 30 anys davant un teclat, d'un objectiu o d'un micròfon. Encara queden moltes històries per explicar». 

En fer pública la malaltia, el periodista ha rebut l'escalf dels seus seguidors, qui li envien missatges d'ànims i força en aquesta lluita.

32 anys de professió

Nicolás Valle (58 anys) es va incorporar als serveis informatius de TV3 l'any 1990. És corresponsal de guerra i periodista a la secció d'Internacional de la cadena catalana.

Durant la seva trajectòria professional, ha presenciat multitud de conflictes bèl·lics, així com altres esdeveniments de caràcter internacional. 

El periodista també és autor dels llibres 'Secrets de Guerra' (2012) i 'Ubuntu, estimada terra africana' (2008).

Valle combina la seva faceta de reporter amb la docència. Exerceix de professor a la UIC Barcelona, on imparteix l'assignatura de Relacions Internacionals als alumnes de Periodisme.