Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.

Marc Ribas, indignat a 'Joc de Cartes': un concursant l'enganya i juga brut

«Ens has enganyat al 'Joc de Cartes' i tu no ets cuiner», va etzibar Marc Ribas a un concursant que l'havia estat enganyant durant tot el programa

Sí, el 'Joc de Cartes' ha tornat. I sí, ha tornat per la porta gran i amb una imatge que mai abans havíem vist: un Marc Ribas indignat amb un concursant. Ni la Paella Experience havia fet posar així el xef de Terrassa. Els posem en context, el programa d'ahir buscava el millor xef jove del Vallès Occidental. Trobar-lo no sabem si el va trobar. Això sí, qui va trobar va ser en Sergi Cobadela, un cuiner sense formació que va resultar ser un frau. 

En la confrontació final i després de les queixes de tots els contrincants sobre l'actitud bel·ligerant d'en Sergi Cobadela, responsable de Can Sidro, Marc Ribas no se'n va poder estar de demanar-li explicacions. El jove no era el xef del restaurant i l'equip del 'Joc de Cartes' havia pogut comprovar  —durant l'enregistrament previ a la confrontació— que no tocava els fogons. 

«Ens has enganyat al 'Joc de Cartes' i tu no ets cuiner», va etzibar-li un Marc Ribas visiblement molest amb l'actitud del jove concursant. 

«Sóc el que s'encarrega de la cuina, però no sóc el que cuina cada dia», es defensava el concursant, ja fora de la confrontació. Defensa que va quedar en absolutament res, ja que minuts abans s'havia vist com el jove assegurava que tots els postres els feien a Can Sidro. Quelcom que va resultar ser fals: en obrir una de les neveres de l'espai, els altres concursants van comprovar que es tractava de pastisseria industrial.


L'ase dels cops 

I és que al responsable de Can Sidro li van caure per totes bandes. Per aquí, per allà. No sabia d'on li venien. Dos dels seus coconcursants van posar-li un 0 al menjar, ja que no va tenir en compte que un altre dels participants en el programa era al·lèrgic a la proteïna bovina. 

«Zero és poc. Intoxicació, vermella directa. No parlo més». Àlex Ruano, el guanyador del concurs i xef del Can Mauri de Polinyà no donava crèdit al que havia fet el Sergi no tenint en compte una intolerància alimentària. «Ho sabies de tres dies i tres àpats previs. Roja directa», prosseguia. 

«Tu no has jugat net. Jo hauria pogut anar a buscar 'merda' a les altres cuines i no ho he fet. Amb tu ho he fet, perquè sabia que no jugaves net. Hi havia dits de greix a la teva cuina i a la campana. Hi he trobat petroli», va sentenciar un Ruano que, sens dubte, es va quedar descansat. 

Finalment, el premi se'l va endur el Can Mauri de Polinyà, que va passar per davant del d'El Cargol Daurat, d'en Víctor Pajares; de Can Sidro, d'en Sergi Cobadela; i del restaurant Kisamba, de la Cristina Veloso.