Imatge dels pastissos de nata que demanen la dimissió de Sánchez en una nevera de la pastisseria murciana

Una confiteria de Múrcia elabora uns pastissos de nata en què demana la dimissió de Pedro Sánchez

L'acció de la pastisseria ha rebut moltes crítiques, però també ha tingut algun suport, com el dels representants de VOX a la regió

La crispació de la política espanyola ha arribat al món dels dolços. Una pastisseria de Múrcia ha elaborat uns pastissos amb la bandera d'Espanya, un crespó negre en record dels morts per la pandèmia, i la frase 'Sánchez marxa ja'. La imatge de set pastissos en una nevera de l'establiment ha corregut com la pòlvora per les xarxes socials, provocant alhora una allau de crítiques contra la confiteria.

Molts dels que han volgut dir la seva han criticat que la pastisseria hagi barrejat política i rebosteria en un moment complicat com el que està vivint Espanya. Molts han expressat la seva voluntat de no tornar a comprar en aquest comerç, mentre que altres, han tirat d'ironia, afirmant que semblava que el propietari de l'establiment ja en tenia prou amb «els clients de dretes».

VOX Múrcia dona suport al pastisser

Tot i l'allau de comentaris negatius, també n'hi ha hagut algun de positiu. VOX Múrcia Provincia ha escrit al seu perfil de Twitter que «l'extrema esquerra ataca amb odi a aquest autònom cansat que aquest govern social-comunista el castigui. Haurem de comprar-ne un».

Així mateix, el diputat de VOX al Congrés, Luis Gestoso, ha compartit la fotografia dels pastissos acompanyada d'un «#SánchezVeteYa».