asd

Imatges sorprenents: Un nen es torna viral a tot el món per la seva reacció davant d'un os

El lloc dels fets va ser en una regiosa boscosa del nord d'Itàlia, al Trentino

Un  nen de 12 anys anomenat Alessandro, ha deixat bocabadat a tot el món amb la seva sorprenent reacció davant la presència d'un ós. Els fets van tenir lloc aquest mes de maig en una zona boscosa del nord d'Itàlia, concretament al municipi de Sporminore,  al Trentino. Al llarg del vídeo,  es pot veure el moment en què el nen es troba a un enorme ós entre els matolls.

En lloc de córrer, cridar o qualsevol altra reacció de pànic,  el nen, filmat en tot moment pels seus pares, conserva totalment la calma mentre l'animal es va acostant. Els pares guien en tot moment a l'infant en veu baixa, indicant-li que segueixi caminant molt a poc a poc. L'ós no va mostrar en cap moment una actitud especialment violenta, però no parava d'acostar-se al nen i, fins i tot, es va posar de dues potes en un moment, sent molt més alt que el petit. Aquestes són les espectaculars imatges.

Tant els pares com el nen, varen mantenir la calma i això va ser la clau de tot plegat. Perdre els nervis, hauria estat letal perquè hauria provocat molt probablement la reacció agressiva de l'enorme ós, que va acabar marxant sense atacar. Tota la família va aconseguir sortir sana i estàlvia de bosc, i la reacció del menor va ser àmpliament elogiada a les xarxes socials, on el vídeo s'ha fet viral.