Benzinera Repsol

El consell per aconseguir fins a 72 euros d'estalvi en les benzineres Repsol

Així pots estalviar en el teu proper proveïment

El preu del combustible s'ha convertit en un autèntic infern per a milions de conductors. Des del 2022, tant la benzina com el dièsel han assolit preus rècord, cosa que ha fet que augmenti la preocupació.

Per aquest motiu, el Govern va decidir implementar un descompte en proveir que va finalitzar amb l'arribada del 2023. Actualment, només queden els descomptes que ofereixen les diferents empreses implicades.

En aquest cas, Repsol ha decidit allargar certs descomptes i continuar oferint la possibilitat als clients d'estalviar en combustible. Per això, han llançat diferents promocions molt interessants per als conductors.

L'app Waylet, la més coneguda

Una de les eines estrella de Repsol és l'aplicació Waylet per Android i iOS. En aquest sentit, és una de les més conegudes perquè ofereix la possibilitat d'estalviar en proveir a les estacions de Repsol.

Els descomptes, per altra banda, han continuat vigents fins i tot després de la finalització de la subvenció del Govern de 20 cèntims per litre. A més, ara han anunciat nous descomptes tant en carburants com en productes de Samsung.

Foto d'una persona fent servir el telèfon mòbil.
Amb l'aplicació Waylet de Repsol pots aconseguir grans descomptes | Getty Images

Pots aconseguir 72 euros de descompte a Repsol

Repsol ha decidit unir-se a Samsung per oferir descomptes extra als clients. Aquestes promocions estan disponibles per als nous mòbils de la marca, així com per aconseguir el darrer ordinador que ha llançat el gegant de la tecnologia.

En altres paraules, es poden aconseguir descomptes per al Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, així com per al Galaxy Book3.

Quan es comprin qualsevol d'aquests productes, hi ha la possibilitat d'obtenir un descompte de 100 euros. A més, a això se li uneix la possibilitat d'obtenir un estalvi de 72 euros a Repsol.

D'aquesta manera, no només es podrà aconseguir l'estalvi a les estacions de servei, sinó també a altres productes de l'empresa com la factura de la llum i el gas, en el cas de tenir els subministraments contractats amb Repsol.

Passos per obtenir aquest descompte de Repsol

D'altra banda, cal tenir en compte que els passos per aconseguir aquest descompte de Repsol són molt senzills. En primer lloc, heu d'obrir l'app Waylet. En cas que encara no la tinguis, la pots descarregar de forma gratuïta al telèfon intel·ligent.

Inicia sessió a l'app

Després, quan estiguis registrat a l'aplicació, l'únic que has de fer és iniciar sessió i traslladar-te a la pestanya «Repsol Més». Ara, prem sobre «Compra i estalvia a les teves marques preferides».

Dins de l'apartat «Descomptes disponibles», és el moment de prémer sobre «Samsung». Ara, marca la casella on acceptes les condicions i, tot seguit, fes clic a «Comprar».

Tria el teu cupó

Un cop dins, escull el cupó de Repsol que vulguis obtenir. Pots triar entre «Cupó carburant», per repostar, o «Cupó Electricitat i Gas», si vols estalviar en els subministraments del teu habitatge. Quan us aparegui el missatge emergent, feu clic a l'enllaç que us dirigeix cap a la pàgina web de la marca Samsung.

Foto de cotxes fent cua en una gasolinera Repsol.
Tindràs descomptes en Samsung, en benzina i fins en els teus subministradors | Europa Press

Fes-te amb el teu producte Samsung

Quan estiguis dins de la web de Samsung, escull el producte que vulguis adquirir. En finalitzar el procés de compra, afegeix el cupó promocional «SAMSUNGREPSOL», que hauràs trobat a l'app.

Ara ja tens actiu el teu cupó i podràs obtenir el teu descompte en la compra de Samsung, així com el bo de Repsol que hagis triat. És a dir, el de carburant o d'electricitat i gas.

Quines condicions has de conèixer sobre la promoció

Finalment, també heu de conèixer totes les condicions d'aquesta promoció. En aquest cas, els descomptes només són aplicables a la Península i les Illes Balears. Queden excloses les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

D'altra banda, aquesta promoció només es podrà aplicar a les primeres 1.000 unitats. En cas de devolució, només s'abonarà l'import pagat. És a dir, es perdran els descomptes afegits.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp